Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 16. marec 2021

Odveta osemfinále dnes dozaista niekoho poteší ale žiaľ i zarmúti. Vítam kolektív pri skromných tipoch utorkového programu Ligy majstrov.

Real Madrid - Atalanta, Liga majstrov
Foto: SITA/AP Photo/Luca Bruno

Odveta osemfinále dnes dozaista niekoho poteší ale žiaľ i zarmúti. Vítam kolektív pri skromných tipoch utorkového programu Ligy majstrov.

Manchester City – Borussia Mönchengladbach (2:0)

V odvete sa stretávajú kluby s diametrálne odlišnou formou aj rozpoložením. Rozložený Gladbach s vedomím, že o pár mesiacov im tréner pošle selfie s Reusom škeriac sa v čiernožltej súprave. A proti komu? Proti almost istému majstrovi Premier League s futbalom, čo sa zlepšuje každý týždeň. Prvý zápas dali Pepovci /len/ dvojku, čo môže vytvárať isté otázniky prekvapivého obratu. Gladbach by aj jeden dal, ale za ten čas dá modrá eskapáda tri. Možno aj viac.

1,25 na City je do počtu. 13,30 na Žriebätá, po ktorých dnes v Budapešti ostanú len podkovy. Na góly priatelia, na góly (3,5plus?).

Real Madrid – Atalanta (1:0)

Staré hornotoplianske príslovie káže, že načo máš v tíme silný útok, keď je zranený alebo bez formy. Real vyhral prvý zápas peknou strelou Ferlanda Mendyho zo samého záveru a zdá sa mi, že ani sám francúzsky bek dodnes neverí, čo sa mu v Bergame pošťastilo. Real bol v zápase dominantnejší, no to nie je ich sezónna výsada, ale kľudne i náhoda. Dnes teda pôjdu modrí z Talianska na 120% a predseda komory anonymných tipérov mi je svedkom, že verím v ich góly. Možno aj postup.

2,21 na Real len podčiarkuje, ako veľmi sa dnes stávkové boja Zidanovej školy fyzického výkonu. 3,26 na Atalantu si doslova pýta zatúlanú eurokorunku. Alebo na štyri góly a potom keby náhodou niečo, tak nič.

Minule sa ma ktosi pýtal, že kde parkujú autá hráči, ktorí bojujú o udržanie? Hovorím, že v baráži. Držte sa, kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal