Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 17. marec 2021

Od dnešného večera ostane v najlepšej futbalovej súťaži už len osem najlepších. Čo na to hovoria kurzové ponuky?

Bayern - Lazio, Liga majstrov
Foto: SITA/AP Photo/Gregorio Borgia

Od dnešného večera ostane v najlepšej futbalovej súťaži už len osem najlepších. Vítam kolektív pri skromných tipoch na vývoj posledných dvoch zápasov osemfinále Ligy majstrov.

Bayern – Lazio

Včera sa večer niesol v znamení utvrdenia postupu papierových favoritov a okrem famózneho priameho kopu od Muriela sa nestalo nič prekvapujúce. Dnes to bude tak isto. Bayern si z prvého kola nesie výsledok 4:1, čo dnes proti majstrom všetkého doženieš asi len ťažko. Neuer dnes oddychuje mimo arény a to aj tak nič nemení na veci, že Hansi Flick je tréner prístupu, nie len momentu. Na domácich 1,34 môže byť pekným doplnením vášho aj tak zbytočného tiketu. Strelci Lewandowski/Gnabry.

Chelsea – Atlético Madrid

Zápas kola. Kurz večera. Výkony sezóny. Pomenujte si odvetu medzi The Blues a Atlétmi od Simeoneho drezúry ako už chcete. Chelsea sa s Tuchelovskou ideou zžila rýchlejšie než svet z Krajniakovou demisiou a všetko je nastavené na dobrej vlne. Atléti doma pustili jeden gól a žiadny nedali, pričom dnes večer musia robiť presný opak. Rojiblancos vedia hrať veľké zápasy a ak chce Tuchel diplom z trénerstva v Chelsea, dnes má ideálnu príležitosť na jeho zisk. 2,37 na Blues a až 3,47 na hoscí. Mňa láka remíza a jej ladných 3,18. Nie viac ako tri góly a Simeone žltá mimo ihriska. Che?

S odkazom, že lepší Weissko v nominácii ako firma v likvidácii, sa s vami na dnes lúčim, ctený kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal