Sledujte nás

Anglicko

EPL: Veľkonočná sobota za Lamanč

Ak by Messi nebol Messi, bol by Messi niekto iný alebo gólový guľomet na Elland Road.

Vardy strieľa v zápase Premier League
Foto: SITA/Alex Pantling/Pool via AP

Keď písal Shakespeare Veľa kriku pre nič, pozeral vraj teleportom kopanú Sokolov proti Rusom. V preklade, že repre pauza je asi ako G v lasagne. V preklade, že Modric má pravdu – poďme konečne na klubový futbal. Vitajte znova raz za skalami Doveru, priatelia.

Leeds – Sheffield

Zo štyroch vecí sú dnes najľahšie tri – nájsť dilina na fejse a streliť Leedsu z rohu gól. Bielsove pávy s najbohatším kaderníkom na ostrovoch hostia na domácej oranine pruhovných tragikov, čo idú svoje posledné kolá v lige líg už len za plat a selfíčka. Jou, Sheffield už vlastne vypadol a oba tímy na Elland Road poobede strelia gól. Leeds lebo je „downright stupendous“ najekvilibristickejším tímom na planéte, Sheffield lebo Bielsaboys odjakživa neriešia či dostanú päť alebo sedem.

Leicester – Manchester City

City to na Líšky chronicky nevie, spomeňte si na poslednú nakladačku a päť kúskov v šejkovej sieti. Ak vravíte, že časy sa zmenili, Aguero nie je dedko a kurzy velia opak, spomeňte si na váš tiket Slovensko – Rusko a kopnite ešte jednu veľkonočnú vodku. Na King Power spokojná jedinka, maximálne deľba bodov, vlk celý aj Pepe Man-sýty.

Arsenal – Liverpool

Artetovci sú v poslednej dobe lepší bez lopty ako Kloppovci s ňou, ako však vraví klasik, aj v čase biedy treba mieriť na hviezdy, aspoň sa nestrelíš do nohy. Remízkový zápas jag z tipérskej maľovanky môže dnes na jarnej Temži skončiť všelijako, takí Macedónci tancujú pri kurze 24 najskôr dodnes. Sorry, Werner. PS: Mané. Vpravo hore.

S pozdravom ak by Messi nebol Messi, bol by Messi niekto iný, sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko