Sledujte nás

Anglicko

EPL: Tuchelovci, kométy roka

Zvaliť týpkov zo Stamfordského mosta dvakrát za sebou je v súčasnosti priam nemožné. Ak sa to Guardiolovi podarí, na modrej planéte už definitívne nebude existovať lepší od neho.

Havertz - Chelsea
Foto: SITA/AP Photo/Ian Walton, Pool

Zápas, v ktorom okrem potvrdenia ligového titulu nejde už o nič, pred „tým istým“ zápasom, kde pôjde čochvíľa v Lige majstrov o všetko? Pani Náhodička, že dikeski, prečo nie.

Manchester City – Chelsea

Že je Pepe fenomenálny detailista, vieme už zopár dekád, že ale ujo Tuchel urobí z deravej Chelsea kométu roka, a to hneď za pár mesiacov hovenia v jej kresle, toť solídny šok aj pre natetovaných ultras zo SW6 London.

Dvadsaťštyri zápasov, osemnásť z nich bez inkasovaného gólu, dynamika, hbitosť, precíznosť, nože, pošlite nám konečne dajakého súpera, fellas. Tuchel zabalil Girouda i Abrahama, upgradoval Kanteho /co?/, naspýdoval Mounta, priam cynicky zabil karty na Wer/Newer/nera /dobre ši zrobel, bratm/ a jeho Blues v nadupanej superchémii sú razom na megavlne hernej synergie, kombinovanej cizelovanou disciplínou nemeckého génia. Zvaliť týpkov zo Stamfordského mosta dvakrát za sebou je v súčasnosti priam nemožné. Ak sa to Guardiolovi podarí, na modrej planéte už definitívne nebude existovať lepší od neho.

Na Eastlands sa už ňuchajú miliardárske psy. Aby sa o pár dní dohrýzli v Istanbule /?/ na kref. Jak dobre pre nás.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko