Sledujte nás

Timove postrehy

Lockdown stories: Pravidlá cezo mňa neprejdú

V každom štáte sú opatrenia iné a aj keď ich možno máme v niečom horšie, je to len kvôli nášmu prístupu.

Lockdown stories - Slovnaft pumpa
Foto ilustračné: bkgroup.info

Usádzam kolektív v imaginárnej miestnosti a platím prvú rundu. Vitajte pri najnovšej časti príbehov z lockdownu. Dnes aj o tom, ako Slovákov často bolí rozmýšľanie či o marcovej stovke.

Žijeme v dobe, kedy by už aj večne vyhladený päťdesiatnik M. Ďurinda musel prerobiť text svojho songu na Dnes mám rande so svojím testom, respektíve Nejdem do baru len tak si do 20:00 chodím. Vzhľadom na nezlepšujúcu sa situáciu, ktorá sa istým spôsobom dotýka každého z nás, sa prirodzene objavujú nové opatrenia. Ale na čo nám Slováčiskom voľajaké opatrenia, keď sme i tak najnebezpečnejší len sami pre seba?

Pár dní zvládn.. ticho Kuli, to je môj blog. Pár dní dozadu som sa vybral do najvychýrenejšieho baru v roku 2021. Nad hlavou ma vítalo žlté logo nemenovanej firmy čo začína na Slov a končí na naft, pričom už aj čerpacie pištole sa mi posťažovali, že kde sú tie časy, kedy sa na benzínku chodilo po benzín /rozumej pohonné látky/. Ale veď toto nič, prostý odraz doby. Ale čo že naozaj toto všetko, to jest prosím pekne hlúposť človeka obyčajného. Je pravda, že papier s povoleným počtom ľudí v miestnosti bol tak malý, že aj zmluvné podmienky vedľa hviezdičky sú oproti tomu nadrozmerné. Ako sa to hovorí? Neznalosť neospravedlňuje. Stojím teda v rade prepletajúc si prsty a mysliac na to, že lepšie za 20 natankovať auto jak seba. Tu zrazu spoza mňa prichádza dvojica pánov zrelšieho veku s takým tým bardejovským lookom majstra sveta. Istotne poznáme. Ich príchod mi normálne pripomínal Krajniakovu demisiu, že z ničoho nič. „Coo tu budzem stac do tribodky, možem to cale tribodky tribodky,“ a vošli do vnútra.

A potom, že načo tu máme opatrenia. Môžeme ich dodržiavať ako len chceme, no kým bude podstatne široká verejnosť fungovať v štýle Pravidla cezemňe neprejdu, bo šicke sú tribodky, tak to potom vidím nadlho. Jasné, v každom štáte sú opatrenia iné a aj keď ich možno máme v niečom horšie, je to len kvôli nášmu prístupu. Okrem toho, na marec som si na seba uplietol bič, ukul postroj alebo niečo iné z hodín literatúry. 100 km v bežeckom štýle. Potom dám vedieť, že ako.

Reklamy
Stávka bez rizika za 50 € vo Fortune na prezidentské voľby 2024 - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Timove postrehy