Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: Hodnotenie zápasu Slovensko – Cyprus

Po „povinnej“ výhre nad Cyprom a zachovaní postupových nádejí ponúkame aj zápasové hodnotenie našej redakcie Spoza piva.

Kvalifikácia na MS 2022: Slovensko - Cyprus, Marek Hamšík
Foto: SITA/Alexandra Čunderlíková

Peťo

Hrať proti Afroditam z ich ostrova len tri dni po zápase proti vicemajstrom sveta s fejkovou zostavou, mi pripomenulo, aké to bolo chodiť cez bardejovský jarmok hrať v nedeľu ráno do Koprivnice okresnú dorasteneckú bundesligu za béčko miestneho Partizána. Nálada 3,6 a promile tiež. Not great, not terrible jak by povedali jadroví inžinieri na Ukrajine.

Iba dve veci boli horšie ako vyššie spomínaný pocit. Za prvé trávnik, ktorý skôr pripomínal bandurkovu roľu v Andrejovej pred začiatkom bandurkovej brigády (ktorá zhodou okolností stále pripadala na jarmočnú sobotu) čo po skončení pseudokariéry fodbalistu jedinec pocítil. Koniec kariéry, koniec profiprístupu. Pivo sa nepýta, ale burčiak a ostatne lakocinky sa pýtali. Von.

A za ľudí druhé, na kju riť hrala už tretí zápas za týždeň spolu stopérska dvojka ŠŠ (nie, nemyslím vychladenú dvanacku Šariš)? Prečo? Na lavičke sedel výletník Valjent, doslova výletník. Chlapci by samozrejme mali byť vďační za pozvánku do reprezentácie, lebo je to česť a ďalšie tie klišé. No drbať sa na každý reprezentačný zraz z Mallorcy si zatrénovať, stmeliť partiu a odohrať nula celých nula celých nula nula minút. Tak to nie je len na pivo, ale rovno na supravičku pivo plus pálené. Aby sme zabudli.

Peter spoza rieky Moravy a spoza piva sa vyplakal a ďalšie hodnotenie prenechám kolegovi. Čo chvíľa tu máme Ligu majstrov, takže doskakvenia pri ďalšej epizóde Spoza piva.

Timo

Písať Spoza piva na mobile je také zložité jako písať spoza piva na mobile.

Včerajší duel pre mňa nebol jeden z tých, že wau kks musíme vyhrať to bude clash. Keby nevyhráme, fiasko. Ale nestalo sa a klávesnice všetkých always ready hejterov ostali zaprášené.

Zostava v pohode, si myslím. Lobotka v strede poľa postrádal mnoho, ale zraniť sa si nezaslúžil. Toto neprajem nikomu. Naši sa snažili kombinačne po zemi, ale hold kým nie si MCFC, nejak to dojebabreš. A tak aj bolo. Neraz. Ou.

Naši chceli rozťukať večne padajúcu defenzívu Cypru, ale do brány nie a nie. Celý match som si hovoril, že today is the Hanci day. A tak aj bolo. Po Hamšovom passe poslal obranca Sparta Praga krásny center do vápna, kde si ako moj z moju lopta našla Iviho Schranza. 1:0.

Druhý gól z dielne Koscelníka sa bude hodnotiť ako výstavny a nie že by nebol, ale vyrátať šancu a náhodu takej strely, by sa aj Riki Kollár zapotil. Ale paráda kks. 2:0.

MOTM Dávid Hancko bez debaty, Koscelník skvelý prístup a rozdielovosť. Keby sa ale Cyperčania zrazu zmenili na Chorvátov či Rusov, by sme za také straty trpeli. Aj pikali, neviem presne že aké i/y. Neva. 3 body sa nepýtajú. 3 body rozhodujú. Amen.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal