Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: Hodnotenie zápasu Slovensko – Chorvátsko

Kto čakal veľa, dostal málo. Kto nečakal nič, nebol sklamaný ani prekvapený. A kto pozeral včerajší futbal, ten nech si prečíta hodnotenie Spoza piva.

Kto čakal veľa, dostal málo. Kto nečakal nič, nebol sklamaný ani prekvapený. A kto pozeral včerajší futbal, ten nech si prečíta hodnotenie Spoza piva. Vítame kolektív.

Peťo

Pri poslednom domácom zápase Slovakistanu proti reprezentantom slovenskej kamenistej Copacabany som sledoval výkony Sokolov priamo spoza piva v Trnave na štadióne Laca Novomeského, či Antona Malatinského či ako sa to tam volá. V septembri 2018 sme si chceli vyšliapnuť na čerstvých vicemajstrov sveta a dopadlo to parádnych 0:4.

Včera sme však v zostave Vatrenov nevideli kalibre typu Modrič, Rakitič, Mandžukič ale naopak, útočný trojlístok mi pripomínal náhodný výber mien z ovocného trhu na Makarskej. Travko Kosič, Dajko Cezpičič a Vela Kadič. Kraje obrany súpera boli na tom podobne. Pri pohľade na tú zostavu som si vravel, že môže byť náš večer.

A včerajší večer ukázal, že aj s týmto mužstvom, ktoré vyskladal Pišta, sa dá hrať, hoci to mužstvo je rovnaké ako v lete na EURE. Ak hráči ako Pekarík, Lobotka, Hamšík vo svojich kluboch hrávajú, tak je to okamžite vidieť. Hlavne to vidieť na Twiinske Stankovi. Takto sa to robí do psej matere.

Veľká škoda zahodených príležitostí Makom a Boženíkom, večer to mohol byť oveľa krajší. Výkon však potešil a ocenili to aj fanúšikovia. Tých približne 9 tisíc na štadióne sa ich zmenilo z trénerov na fanúšikov. Dlho sme tu nemali reprezentačný zápas, ktorý skončil prehrou a zároveň niekoľkominútovým potleskom po zápase. Pamätal by si to len nejaký slon a Marcel Merčiak.

Uvidíme, aké zmeny prinesie tretí zápas tohto zrazu a hlavne aký výsledok, či sa aspoň teoreticky udržíme v hre o postup do Kataru. No s vyhliadkou zápasov v Chorvátsku a v Rusku by som sa asi zameral skôr na prebudovanie kádru.

Športu a pivu zdar, dovidenia pri ďalšom Spoza piva po zápase s Citrusom.

Timo

Keď Vatreni naposledy na hrudu rodnú Dobrodošli, výsledok 4 k žiadnej mi bol fuk najmä po tom, čo som si odvážal fotes s Modričom, Daličom, Lovrenom atď. Teraz silneli hlasy, že tá postMS 2018 generácia je už preč a preto máme šancu. Panedrahý, veď my hráme už xtý rok na náhodu. Okej, sobotný zápas bol z nášho pohľadu pekný, aspoň teda prvý polčas. Ale veď sa snažili chlopci.

Ja na také nehrám. Lebo výkon typu nahrávam, skúšam, hľadám, strieľam, púšťam sa do výpadov by mal byť absolútne samozrejmý, a nie prekvapivý. Ale, dali sme viac striel na bránu a aj tie šance boli pohľadné. Ak mala byť toto ochutnávka novej vlny repre fodbalu, potom poprosím dupľu.

Neviem, čím to je, ale v sobotu sme sa proti Kroejši nebáli. Lebo ja keď vidím veľmi solídne hrajúceho Hancka v Sparte na stopérovi a potom ho PištaBáči šupne na ľavobok, mám vážne obavy. #DudaNaHrot? Ale včera nie, dokonca bolo viac plusových /menej mínusových/ puntíkov aj pre Standu z Neapole.

Dobre tak, netreba chváliť deň pred večerom ani pár zápasov pred koncom kvalifikácie. See you against Cyrus. Teda Cyprus. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal