Sledujte nás

Anglicko

EPL: Nezáleží na veku, keď si starý

Kopem, kopeš, kope. Kopeme, kopete, kopú. Blbá básnička ale zas aká hlboká. Vitajte znova za lamančom, amigos.

Cristiano Ronaldo, Manchester United
Foto: SITA/AP Photo/Paulo Duarte, File

Kopem, kopeš, kope. Kopeme, kopete, kopú. Blbá básnička ale zas aká hlboká. Vitajte znova za lamančom, amigos.

Manchester United – Newcastle

Na Old Trafford už vraj vybehne aj ďáďa Ronaldo, čo tam ale po veku, keď si starý. Pokiaľ ste sa tešili na o tom istom čase hranú vyšlágrovanú televíznu lajvku kola „Lejčester – Sity“, spoko si spolu so mnou kopnite do zárubne a najlepšie cez píšťaly. Tešiť sa treba aj z maličkostí, rozumej aj z výplaty, šupnite tak zo dva ivermektíny, zapite džonym wolkrom a kuknite si ako pruhovaných šumákov z Nových Zámkov rozkope Pogba a spol už do polčasu. Kurz na Penalda a jeho jedenástkový vinkel jedna celá. 

Leicester – Manchester City

Ak neviete, prečo ľudia zomierajú, tak potom preto, aby ste mali pred King Power Stadium kde zaparkovať. Hlavne dnes, keď tu prídu šejkovi ropáci. Neviem ako dokázal Boris preočkovať 90+% svojich seniorov, každopádne hlavne preto môžu na štadióny aj desaťtisícky mladých či detí. Chvalamu. V bitke modrých v minulej sezóne modrejší neustúpil, futbalový novoromantizmus v prevedení oboch dnes ostrovní šírerovci tipujú na forty forty. Výhoda Lester.

Chelsea – Aston Villa

Že je momentálne Lukaku najlepší stredný útočník na svete vám potvrdí celý český nároďák, ak ste nevideli belgickú hernú selanku naposledy v kvalifikácii, odporúčam na tube aspoň góly. Chelsea nemá slabinu, gól pod Tuchelom už strelí pomaly kto chce, nasypte Rudigerovi pred výkopom tri neuroly do jonťaku a dúfajte, že to nebude v 93.minúte 4:0.

S pozdravom nie je dôležité či vyhráš alebo prehráš ale či vyhrám alebo prehrám sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko