Sledujte nás

Futbal

Najlepšie letné prestupy Slovákov: Kucka v Premier League je len špička ľadovca

Počas leta 2021 sa adresy slovenských futbalistov menili vo veľkom. Poďme si predstaviť tie najlepšie prestupy.

Najlepšie slovenské futbalové prestupy - leto 2021

Zabudnite na Messiho a Ronalda, tí sú dávno mainstream. Počas leta 2021 sa vo veľkom menili aj adresy slovenských futbalistov, pričom naši sa rozliezli od Premier League cez La Ligu až po druhú belgickú. Vítam kolektív. 

Ján Bernát

Neviem v čom bol tento transfer naj, ale pre mňa osobne bol určite najdivnejší. Tak Jany Bernát právom považovaný za korunný klenot slovenského futbalu sa v Žiline pripravoval na veľký angažmán. Mohol zvoliť Holandsko, Nemecko a možno i to Belgicko – ale ne druhú ligu, ombre. Dvadsiatnik z Prešova strávi minimálne jeden rok v KVC Westerlo. Lebo že vraj nejaký projekt. Nech sa darí, píšeme znova o rok.

Dávid Strelec

Bratislavský Slovan vykonal počas leta toľko prestupových machinácii, že mi z toho behá Mráz po chrbte. Kmotro vsadil na Strelca a šachmat – 2,5 milióna eur v kešeni. Strelec zamieril do talianskej Spezie a všetci pevne veríme, že z toho nebude ďalšia rozprávka s divným koncom.

Róbert Boženík

Svojho času bol prestup do Feyenoordu perfektným hitom slovenskej futbalovej hitparády. Zranenie a konkurencia sú však veci, ktoré nik neovplyvní a buď sa im vyhne alebo ho pohltia. Robo sa po nebarz období presunul do Düsseldorfu na hosťovačku. Viel Glück šefe.

Lukáš Haraslín

Za 18 mesiacov odohráš 725 minút, ale bol si v Serii A. Nestačí. A zistil to aj Šulo Haraslín. Odchod zo Sassuola do Sparty Praha isto nebol vysnívaný, ale skôr vynútený.

Dominik Greif

Zimné prianie na letný skutok sa obrátilo. Greifinho bol v Mallorce privítaný v štýle filmu Vykúpenie z väznice Šoušenk a teda musím povedať, že social media team v španielskom klube vie ako na to. Prestup zo Slovana stál 2,5 milióna eur a Domino na svoju šancu ešte čaká. Snáď príde.

Marek Hamšík

Po dosť spornetrápnom pobyte u Švédov sa znova položila otázka, kde bude vlastne Marekiaro pokračovať. Trabzonspor. Ja neviem, Turecko nie je Švédsko, ale je to Turecko. Viac nechám na vašom zvážení. Alebo ide iba o lóve? It is one aj keby áno bodka.

Peter Pokorný

RB Salzburg cez hosťovanie aj akadémiu a veľký potenciál. Pokiaľ ostane slovenský mladík pokorný nielen v priezvisku, čaká ho veľká cesta. Real Sociedad si ho vybral a či bude dočasne pôsobiť v prvom alebo druhom tíme, to nerozhoduje. Rozhoduje Peťov prístup a ten je zatiaľ zdá sa príkladový. Držíme palce.

Ivan Schranz

Slavia Praha je taký Bayern Mníchov východnej Európy. Alebo ešte lepšie možno. Neviem. Ale môžem povedať, že ich projekt nemá široko-ďaleko obdoby. Nikde. A ďalší šikovný Slovák toho môže byť súčasťou, pařáda. Ivan sa osvedčil v Jablonci a osvedčuje sa aj v Prage, kde už pridal 5+2. Som tvoj fanúšik.

Juraj Kucka

Je to špička ľadovca. Prečo? Lebo Premier League. Je to strop. Prečo? Lebo Premier League. Hej heej Watford co ukope cez jeseň nulu jak Mazurek na voľbách, ale cez boxing seknu za sebou Liverpool, United i Chelsea. Lebo takto by to mohlo byť interezantnejšie. O čom vlastne točím? Presne tak, o ďalšom slovenskom mene vo veľkej Premier League. Ďuri bude pre The Hornets veľkou vzpruhou a každý z nás verí, že svojou bojovnosťou dopomôže k záchrane. Vlastne k čomukoľvek okrem vypadnutia. All the best Kuco.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stávka bez rizika za 50 € vo Fortune na prezidentské voľby 2024 - 300x300

Futbal

Stávka bez rizika za 50 € vo Fortune na prezidentské voľby 2024 - 300x300

Viac v Futbal