Sledujte nás

Anglicko

EPL: Futbalovej krásy prosto nikdy nie je dosť

Ak chcete zlámať skyblues šiju, potrebujete rýchly protiútok. A kto už ho má lepší ako Klopp na čele tabuľky.

Fabinho strieľa gól za Liverpool
Foto: SITA/AP Photo/Rui Vieira

Vždy keď mám depky, umývam okná. A je mi jedno, čo si o mne v autobuse myslia. Volá liga líg, vitajte znova za lamanč, priatelia.

Manchester United – Everton

Najväčší hejtri Ronalda konečne včera načapali snedého portugalca v menčesterskom mekáči, škoda že zas pil iba bonakvu. Osobne som určite viac do Messiho, že je ale CR6,7 aj pred 40kou stále hyperborec, o tom už nepochybuje ani Plačkovej brat Emil. Aj bez mekgajvera v zadných radoch bude domáci erb hrýzť jak tesiláky na nedeľnej omši v sobotu večer, pri absencii Calvert-Lewina, Richarlisona, Colemana i Andre Gomesa v šíku Toffees títo najskôr už z autobusu vystúpia za stavu 1:0. Daj mi loptu a bež sa radovať.

Leeds – Watford

Ani džungales v Malcove nespália viac dreva za zimu jak Leeds šancí za jeden zápas. Potom sa v jeden pondelok prebudíš a si v zóne zostupu. Joua, maródka jak po hyperdelte, oné šance sa ale márnili už v čase predtým kým tá bida prišla. Ani sedembodový Watford nateraz nehýri formou, o ktorej by písal babke domov z vojny, stávka na góly na obidvoch stranách vykazuje každou minútou nižší kurz. O chvíľu najskôr tutový. Šak povedzme si rovno, nekope Barcelona, eh.

Liverpool – Manchester City

Bombovačka na Mersey v C dur a bítlsovský Get back jak maľovaný, Jurgen versus Pep, tej futbalovej krásy prosto asi nikdy nie je dosť. V ostatnom kole rozobral vo futbalovej symfónii šejk Čelsu na šrupky, neskôr proti Péesže v lige šampiónov síce pustil perie, dve brvná nestrelí ale zas za dve sekundy hneď hocikto a zo desať+ ajfelovkárskych odkopov zo zúfalky tiež povedalo svoje. Čo komentoval Marek Skáčik na PremierSport radšej nekomentujem a zapijem don papom, isté je, že ak chcete zlámať skyblues šiju, potrebujete rýchly protiútok. A kto už ho má lepší ako Klopp na čele tabuľky. Na Anfield vyhrá v kabinetnej mastenici kola ten, kto uhryzne prvý. Nedeľný zážitoček, priatelia.

S pozdravom nenadávaj na Fajzera keď kevieš kto vyrába Viagru sa lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko