Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: Rusko – Slovensko

Každý občas zaspí. Do školy aj do práce. Aj na Spoza piva. Ale je to tu, drahí priaznivci písanej formy futbalového entertaimentu.

Gól Róberta Maka v zápase Poľsko - Slovensko na EURO 2020

Každý občas zaspí. Do školy aj do práce. Aj na Spoza piva. Ale je to tu, drahí priaznivci písanej formy futbalového entertaimentu. Vítame kolektív.

Peťo

Ak chceme ostať v hre o postup tak potrebujeme zvíťaziť. Každý zápas je pre nás ako finále. Dnes už nie je vo svete slabý súper. A mnoho ďalších typických klišé sme počúvali už od prvého kvalifikačního zápasu na Cypre. A potom prišla Malta. Ale ono to tak vyzerá keď hráš s náhradníkmi, ktorí sa potrebujú rozohrať aby hrávali v klube so šmecarmi, čo nemajú čo stratiť. Potom sú tie výsledky asi také ako v slovenskom pohári predsedu družstva.

Večer naši operenci nasúpia proti ruskej zberbe zbornej, ktorá asi prechádza obmenou. Alebo aj nie. Kto sa vyzná v ruskej kopanej nech dvihne ruku a povie čo alebo jak alebo s kým alebo kde. Lebo aj keď si Král a ideš ku kladivárom do Londýna ta asi tam nebude najprijemnejšie ani za tie prachy.

Dá sa dnes v Kazani vyhrať? Dá. Dá sa v Kazani vybuchnúť? Samozrejme. Necháme sa prekvapiť čo Pištov kurinec vystrojí. A inač, Valjent sa zranil. Tesne pred zrazom. Aj ja by som sa zranil keby som mal ísť v októbri na výlet do Ruska. Nasrac.

Timo

Píšem Peterovi na Litvínov, že priateľu, dlho nebolo spoločné riadkovanie. Odpoveď v znení niečo niečo 4 pivá zas niečo a že jasné napíšme si vyžiadala povstanie. Viac nám netrebalo. V piatok vyzve naša družina operencov domácu Zbornú a ako sa pri hre našich zvykne vravieť, ak chceme, tak proste musíme.

Rusi okupujú druhé miesto s počtom bodov 13, pričom Tarkovičovo chlopci sú o miesto nižšie, no bodovo strácame výhru i kus. Slovensko si dalo v kvalifikácii na MS 2022 samozrejme za cieľ postup a nie som sám, ktorý stále verí, že to ukopeme. Ostatné dva spoločné zápasy sme vyhrali a ten posledný nebol zas tak dávno. Nominácia sľubná, forma asi tiež, necháme si to na ihrisko. Kurzovo idú Slováci k 4,7 a domáci na 1,9. Interesantné. Ja furt verím našim, teda aspoň do výkopu určite. Ale čo, Ak Bars bude…teda hrá sa v aréne Ak Bars Kazaň, len to som chcel.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal