Sledujte nás

Anglicko

EPL: Chelsea kope proti ťažkej domácej pohode

Volal som chemikárku na rande ale poslala ma k vode, bo že zásadové ženy ostávajú na ocot. Smolu v láske a repre pauzu bolestného ruženca mám za sebou, volá ale liga líg.

West Ham - Brentford, Premier League
Foto: SITA/Tim Goode/PA via AP

Volal som chemikárku na rande ale poslala ma k vode, bo že zásadové ženy ostávajú na ocot. Smolu v láske a repre pauzu bolestného ruženca mám za sebou, volá ale liga líg, vitajte za lamanč, priatelia.

Watford – Liverpool

Milner po trojitých dávkach v kryokomore už rozchodil osobku na Fodena, na Vicarage Road tak kopú sValahovci až v nebezpečne plnej poľnej. Kurz že Kuco konečne kľakne sa za bielymi skalami Doveru furt hýbe okolo milióna, pokiaľ slovenský veterán neprešiel po prehre v Kazani a diere v múre pri Jadrane na džihád, potom tutovica, že kľakne i s celým mančaftom pri jedna celá tri+. Salah. Kedy chce a kde chce. Dáme 1:3.

Leicester – Manchester United

CéerkoSedem na King Power Stadium za dvacku v piatej šore? Beréém, šak veľakrát si tu už borec iste nekopne. Ceply gač, ambrela a do kešeni ploskáč 52. Skosí Vardy na East Midlands nadutého Pogbu, vychytá Smeichel nájazd vrátivšieho sa Rashforda, obráti Kelechi Iheanacho po ľavom vinkli oči k nebu? Hitofku kola modrá versus červená nemôžete minúť.  2:2.

Manchester City – Burnley

Šejkovci sú po repre pauzách už skoro pravidelne nepredikovateľnejší než prd po bryndzi, so zaručenou jednotkou na tikete by som počkal do polčasu. Inak 4:0 a pri tvrdoline hostí radno dúfať, že bez zlomených údov. Ktorýchkoľvek.

Brentford – Chelsea

Keby ste prebehli očami dnešný „fixture“ pred mesiacom a nie ste zrovna Tuchelovi bluesmani, rovno prepnete na formulku jedna a zalomíte s dvanástkou v gauči. Nie však dnes. Z včeličiek z Brentfordu sa kľuje ešte väčšie prekvapenie akým bol donedávna Leeds. Večne prežúvavý kouč Thomas Frank prehral so svojimi nováčikmi v Premier League iba jeden z otváracích siedmich stretnutí a podľa ostrovných futbalových teoretikov je jeho sila vo vzduchu (cca 20 vyhraných hlavičkových duelov za zápas) a presvedčení, že získaná lopta musí priam okamžite na útočné kopačky dua Ivan Toney – Bryan Mbuemo. Chelsea kope proti ťažkej domácej pohode, nevidím však šancu na to, aby stratila všetky body. Tipneme 1:2.

S pozdravom deti v tme robia chyby a chyby v tme robia deti sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko