Sledujte nás

Futbal

Steven Gerrard in da haus. Aston Villa získala legendu z fachu.

Pred pár dňami sa špekulácie premenili na realitu. Steven Gerrard sa vrátil do Premier League ako tréner so skúsenosťou.

Steven Gerrard - Aston Villa
Foto: SITA/Nick Potts/PA via AP

Pred pár dňami sa špekulácie premenili na realitu. Steven Gerrard sa vrátil do Premier League ako tréner so skúsenosťou. A teraz si môžeme povedať, že sme fakt starí.

Má 41 rokov. Má titul z Ligy majstrov. Má charizmu a za sebou jednu z najjagavejších hráčskych kariér. Presne tak, dnes ideme okolo Stevieho Gerradina. Anglický džentlmen sa takmer na deň po kariére rozhodol skočiť do trénerského kruhu, ktorý mal len pretaviť jeho ihriskovú inteligenciu do taktických pokynov + teda zopár tých motivačných speeches.

Prvá real deal skúsenosť prišla z tábora Glasgow Rangers, na ktorý veru nemá CZ/SK fanúšik + fanúšik zdravého rozumu najlepšie spomienky. O tom inokedy. 192 zápasov, 1 trofej ale množstvo skúseností. Kašľať… teraz sa ukáže. Úprimne, ísť zo Škótska do PL je jak kupic lyže a zajtra ísť na čiernu zjazdovku do Alp(och) – vzor hroch.

Villans doteraz v lige s ozaj priemerne dobrým kádrom z 12 zápasov 7 prehrali. Štyri vyhrali a viete kedy vyhrali štvrtý? Teraz cez víkend, čo prvýkrát kukal na ihrisko z krajnej lajny Steven Gerrard. Bravó, majstre.

Čo môžeme očakávať? Snahu o kompaktný futbal s prehnanou pozornosťou a precíznosťou na zbytočný kixy. Tie totiž v Premier League stoja oveľa viac než len nejaké body.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal