Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, streda 24. november

Ak má táto odstrašujúca situácia nejakú cestu von, tak sú to tieto dve slová – Liga majstrov. Ahoj streda, ahoj kolektív.

João Félix, Atlético Madrid
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Ak má táto odstrašujúca situácia nejakú cestu von, tak sú to tieto dve slová – Liga majstrov. Ahoj streda, ahoj kolektív.

Pozeral som tlačovku a teraz mám chuť spraviť len dve veci. Napísať tipérsku poradňu k dnešným zápasom totálneho futbalu svetových powerhouses, alebo zbalic meriňdu do torbečky a odísť k Portugalcom. Nateraz si vyberám jednotku.

Hej, a keby ste náhodou z tej situácie na SR skončili niekde v Iraku a váš otec by zabudol v hoteli tašku, tak mu povedzte, že Don’t forget your Baghdad. Poďme k veci.

Atlético Madrid – AC Miláno

Pri pohľade na skupinu B v zložení Liverpool Porto ACečko Atlético by som určite nepovedal, že o postup/boj o EL budú zvádzať loptové škriepky práve hentí dvaja vyššie uvedení. Atlético si to pohnojilo po svojom, nezáživným futbalom bez iskry do ťažších bojov. Milánski sú na trošku inej strane barikády. S maródkou dlhou jak výnimky zo zákazu vychádzania nového logdamu sa im nedarí zaknihovať ani jednu výhru zo štyroch prípadov, pričom dnes majú ideálnu príležitosť na novú energiu.

1,7 na Atlético je good a 5,8 na AC láka viac než jednu eurokorunku. Ak váhate nad jedynkou, kuk na včerajšiu poradňu a názor na to, čo znamená kurz 1,7…

Manchester City – PSG

Zápas kola. Čo kola. Dal by som tomu prívlastok clash of the titánové sejfy na miliardy peňazí, ktoré oba celky v ostatnej dekáde investovali od tréningového centra až po nové tváre. City v tabuľke po 4. kolách vedie s 9 bodmi, zatiaľ čo Parížskô šaláte majú o jeden menej, ale zatiaľ sekajú bez prehry. A vyhrali aj prvý proti MančestaSece. Zatiaľ čo Stew chladí chmeľové potešenie ste si vy ani nevšimli, jak šikovne som v prvých slovách schoval čokoládu…

Podobne ako pri vyššie uvedenom zápase, aj v tomto prípade môžu byť kurzy takou tou falošnou susedou čo ti vyberie poštu, ale cestou vo výťahu s baterkou kuka, že keľo mace doma nedoplatok. Abo preplatok? To by ju najehnevalo viac. 1,6 na domácich Pepovcov a 5,7 na Saint-Germain… Aj keď má Poche už aj tak napoly pobalenô, keď mu to dnes nesadne, aspoň može takoj ostať v Manchesteru. WinWin ombre.

S odkazom, že byť negatívne scestovaný je lepšie jak pozitívne testovaný, sa s vami na dnes lúčim.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal