Sledujte nás

Anglicko

EPL: Napumpovaná ofenzíva zúrivej vŕtačky

Sekunda vraj trvá len jednu sekundu a predsa sa jej to oplatí. Lebo aj vo futbale je to tak, že kvalita je viac ako kvantita. Vitajte znova za lamančom, priatelia.

Rudiger, Chelsea

Sekunda vraj trvá len jednu sekundu a predsa sa jej to oplatí. Lebo aj vo futbale je to tak, že kvalita je viac ako kvantita. Vitajte znova za lamančom, priatelia.

Crystal Palace – Aston Villa

Gerrard sa po svojom prvom víťazstve na stoličke kouča v Premier League tešil akoby zohnal do tímu aj Glena Kamaru, proti vierovcom ho v hlavnom meste sveta čaká aleže inak pražený starbucks kafe. Potom, čo Steven vystrojil proti Sparte by som za trest aj tak radšej vstúpil do Smeru a nastupoval v útoku už iba s Ficom, Kalim a Blahom. Na ihrisku pred bytovkou, ov kross. Ako vraví kámo z Papua New Guinea Alan, c’mon Villa!

Liverpool – Southampton

Drvička na umelé hnojivo z Anfield road víta južanov z pobrežia od svätej Mary a hneď potom čo dajú pruhovaní selfíčko pred múzeom Beatles, zhúlia sa do klbka jag včera môj kocúr Rufúz. Alebo Monika Beňová v TA3.

Manchester City – West Ham

Ak máš za 24 minút ball possession 75% a počas nich ani raz nestrelíš na bránu, potom kopeš za modrého šejka. Shearer má pravdu, že ak by City disponovali poriadnym strelcom, kopne tento za sezónu 40 gólov. Už len naklonovať Lewu, eh? West Ham bude tvrdý žaluď na spolknutie, ak na Etihade nestrelia skyblues dva góly, tri body budú iba snom uja Freuda. 

A Rodriho by som určite žaloval za pokus o ublíženie na zdraví. 

Chelsea – Manchester United

V severozápadnom Londýne sa naučil hrať futbal už aj Rudiger, aspoň nejaká kompenzačka za Tima Wé. Modrí zrolovali v Lige majstrov Juventus jak suseda Vierka koberce pred Vianocami, a k tomu len toľko, že na Stamford Bridge som naživo sledoval časy Balacka, Drogbu i Čecha, to čo ale núka Tuchel je sofistikovaný upgrade spektakularity z inej planéty. Doslova brutálna disciplína, tlak na loptu, dentista po 4 rumoch by hlesol že napumpovaná ofenzíva zúrivej vŕtačky. United nedostanú šancu, a to môže stáť v bráne s deGeom aj Boris Johnson s hrebeňom.

Muž, ktorý odsleduje tri futbalové zápasy za sebou je klinicky mŕtvy. Preto si dajte radšej štyri a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko