Sledujte nás

Futbal

Dvaja Spoza piva: Liga majstrov, šieste kolo

Záverečné kolo skupinových súbojov tohtoročnej Ligy majstrov je tu, a tak nechýba ani náš názor Spoza piva.

Atlético Madrid - AC Miláno, Liga majstrov
Foto: SITA/AP Photo/Manu Fernandez

Radšej prísť neskoro ako nikdy. Alebo radšej prísť neskoro ako prísť škaredý. Alebo chudobný. Po nekonečnom, nervy drásajúcom, peniaze neprinášajúcom, fyzicky, psychicky a emočne náročnom pracovnom exile prichádza čas, aby som zlízal povestného českého šnyta. Alebo smotanu. Vyberte si vospolok.

Peter

Otec zakladateľ Spoza piva by sa touto cestou chcel poďakovať kolegovi Timkovi (nie Igorovi, tomu by som za tú jeho tvorbu prikázal zapíjať teplú nikolausku borovičku teplým corgoňom) za to, že zodpovedne prebral štafetu pri bare a glosoval nad Ligou majstrov ako starý štamgast v karčme v Stuľanoch, kde je najlepší čaj.

Pred pár týždňami nad jednou z mnohých dvanackoch (nie nad dvomi kotlebovcami, nemýľ pojmy s dojmami) som si povedal, že posledné kolo a záverečné Spoza piva prinesie napätie a vzrušujúci zážitok. Ako stále, moja predpoveď vyšla asi ako Igorova očkovacia lotéria, prípadne nádeje národa slovenskô na príčetnú vládu. Opäť raz, vyberte podľa vlastného uváženia. Alebo radšej nevyberajte.

Real Madrid – Inter Miláno

Básnik tým chcel povedať, že v utorok nejde o nič okrem dvoch zápasov. Na rozostavanom madridskom Bernabeu privíta domáci Real milánskych Nerazzurri v zápase o prvé miesto. Madrid bez Benzemu ale za to s Pangasiusom. Ancelotti zostavu veľmi nerotuje a na istotu prvého miesta potrebuje neprehrať. Takže zostava rovnaká akurát miesto Benzemu nastúpi Jovič. Iba že by ne. Skúsim 1:1.

FC Porto – Atlético Madrid

V druhom zápase kde o čosi ide (Európska liga sa nepočíta a nepočítala sa ani keď tam bol Arsenal) je ďalší madridský zápas, tentokrát na štadióne draka v Porte. Simeoneho nefutbal proti istotne sympatickejšiemu mužstvu, šak lebo nesympatickejšie už v Európe nie je. Doprajem nepostup Atleticu. Prečo? Lebo.

Timo

Poznáte ten pocit, keď kráčate osamote po nočnej ulici a odrazu sa na blízku objaví ďalší človek a vy neviete, či byť spokojnejší lebo nie ste sám, ale nespokojnejší, že nie ste sám. Ja mám vybraté. Vitaj Peder. Vitaj kolektív.

Liverpool – AC Miláno

Z dnešnej nebarz nádielky európskeho futbalu sa dá vybrať asi tak ako z možností, či sa naješ abo či budzeš hladny. Liverpool si cez prešiel cez skupinu jak nôž cez maselko a dokázal, že Kloppovci still got it. Dnes teda na oddychovejšiu nôtu, hlavné je sa nezraniť.

To zase Acečko dnes musí ísť bombä. S Portom aj Atléticom sa nadiaľku pokúšu o postup do osemfinále a tomu z nich, komu to dnes vyjde, vytriezve v piatok. Možno. Na LFC kurz 3,2 nošak nedá Jurgen všetko čo má a riskovať zas sezónu… Na AC Milan 2 a nejaké drobné… Podľa mňa vyhrá Liverpool, lebo nemusí.

FC Porto – Atlético Madrid

Dovolím si odpísať jeden zápas od kolegu. Atlético s nefutbalom a 4-4-2 čo dnes hrá už len Simeone a tréner Hendrichoviec pri snahe o dať viac jak dostať. Porto s tým, že ak vyjde fantázia, ak nevyjde, šak kto mohol čo čakať vlastne. Ale o priamy postup ďalej to má špeci nádych. Dva6 na porto a 2seden ma Atlétov. Ak Portu pôjde a Atléticu ee, tak to vidím na férovú remízu a nech postúpi ten, kto chce, lebo i tak sa dlho nezdrží.

Neznace dakto jak Dortmund? Hah, šak len sa pýtam… Zatiaľ sa majte kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal