Sledujte nás

Anglicko

EPL: Potvrdí Chelsea vedúcu pozíciu v pelotóne ligy líg?

Viete, ktorý most je najkrajší na svete? The Most beautiful. Muhehe. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Mason Mount, Chelsea
Foto: SITA/Mike Egerton/PA via AP

Viete, ktorý most je najkrajší na svete? The Most beautiful. Muhehe. Vitajte znova za lamanč, priatelia

West Ham – Chelsea

V hlavnom meste sveta na úvod kola chuťovečka východ versus juhozápad, Hammers v plnej sile, modrí až na Kanta totéž. Tuchelovci napriek laufu brali naposledy na Watforde plné body len so šťastím, domáce Kladivo zas v ostatných týždňoch naďalej stráca pecky, Antonio formu a Moyes pohodu i body. Součekovcom akoby neverilo už ani Robove plexisklo, Mount tak dokončí na Hammersmith posed u kaderníka a s heslom účes svätí prostriedky potvrdí Chelsea nateraz vedúcu pozíciu v pelotóne ligy líg.

Wolves – Liverpool

V Goodison Parku naposledy derby Everton – Liverpool a one way traffic, Svalah si po druhej trefe mohol štelovať kohútik v sprche a vycerený precvičovať námornícku koledu Nalodil sa kristus pán. Wlky doma hryzú jak tesiláky na nedeľnej omši, doma proti Kloppovi najskôr ale zlomia tesák.

Watford – Manchester City

Watford napriek slušnej „kopanej“ už pomaly v zóne zostupu, City so svojím „béčkom“ však takisto nebude kopať za tri body večne. Fernandino predstavuje už istý čas najesenciálnejší Guardiolov omyl, postaviť večne usmievajúceho sa tintítka znova čo na 15 minút, to radšej pošlite Saganovi Fajzra. Na rieke Colne 15 míľ od Londýna cítim koniec šejkovej víťaznej šnúry.

Manchester United – Crystal Palace

Mekgajver furt nechce darovať Aguerovi srdce s príslušenstvom a včera už vraj v depke blokol na Insta aj Uhríka v europarlamente. Zahovi zas polovička konečne dovolila nového plyšáka a čierny borec, ktorý ako /skoro/ jediný pochopil, že kľakať pred zápasom je komédia chystá podľa vlastných slov ďalší vinkel pod brvno svätyne svojho bývalého zamestnávateľa. Remízka mission pussyble.

S newtonovským odkazom lepší most ako múr sa s vami lúčim a dopremierligotania, kamaráti. 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko