Sledujte nás

Anglicko

EPL: Welcome home, Steven

Anglický romantik vraví, že byť pobozkaný na pery v spánku je tá najúžasnejšia forma lásky. Realista že hej, no iba ak nie si zrovna vo väzení… Volá znova liga za lamanč.

Salah v zápase Everton - Liverpool
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Anglický romantik vraví, že byť pobozkaný na pery v spánku je tá najúžasnejšia forma lásky. Realista že hej, no iba ak nie si zrovna vo väzení… Volá znova liga za lamanč, vitajte, priatelia.

Manchester City – Wolverhampton

Ani čavos roma džungales za Becherovom nespália v zime viac bukového jag City za sezónu šancí, len džeky Grealish mal proti Watfordu v ostatnom kole za 21 minút na kopačke štyri gólä a o polčase ďalšie dva. V Lige majstrov Skajbluesmani potvrdili, že sú tiež len ľudia, ono keď nemáš motiváciu, môžeš postaviť aj Fernandina a nemáš v podstate nič. Zatiaľčo ale v Lipsku pepeovcom už o nič nešlo, doma na Etihad vybehne okrem iných aj vymastený Traore, na ktorom sa v poslednom kole vykartoval takmer celý zadný voj Liverpoolu. Vybicepsovaný černoško vycvičil aj veľkého Fandajka ako v časoch krajského preboru žiakov a naspýdovaný Leucínom to nebude mať problém spraviť ani s Rubenom and com. Nebesomodrým sa tak radno preberať z ligomajstrovej letargie, inak ich Vlky zhltnú jag Cigániková malého kaliho. Aj s EverMcTeenom.

Chelsea – Leeds

Bielsovi sa konečne vrátil Patrick Bamford, huráfodbal hostí a stále až infantilno zraniteľná obrana každopádne nebude na Modrých od Temže stačiť. O to viac, keď sa Pávom dlhodobo zranil Phillips a neortodoxný bombér Hammers Masuaku fyzikálne nevypočítateľným spinom utrel Čelze pred týždňom nasucho ústa. Tuchelovi včera spadli v obývačke hodiny a vyhlásil clockdown, prispatý Lukaku s ekipou zo SW6 London tak rozbijú na Stamforde Leeds na padrť, na to spokojne vsaďte dedkových 300ečiek za tretiu fajzerofku. Od 3:0 hore.

Liverpool – Aston Villa

Lodivod Villy prichádza v role jej kouča na sakrálny Anfield po prvýkrát v živote a jeho cieľom bude futbalovo pokoriť mesto, ktoré mu celý život ležalo pri nohách. Že kopať soker proti najlepším v lige líg nie je orať bandurky za humnom Glasgow Rangers pochopí Gerrard už do polčasu, nuž, welcome home, Steven, na také merykrisms ako zažiješ dnes na Mersey zaručene nezabudneš. Nakladačka Svallah.

Dajte za Aston Villu aspoň jeden Otčenás z Torysy na nebesiach a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko