Sledujte nás

Anglicko

EPL: Straky domov s kanárom?

Aj v poslednom kole pršalo v Anglicku za každého počasia a kto nesledoval dianie na miestnych trávnikoch, tak potom že ani Omar nestihol vykopať Fatime toľko studní ako premierliga penált.

Jamal - Newcastle
Foto: SITA/Richard Sellers/PA via AP

Aj v poslednom kole pršalo v Anglicku za každého počasia a kto nesledoval dianie na miestnych trávnikoch, tak potom že ani Omar nestihol vykopať Fatime toľko studní ako premierliga penált. Vitajte znova za lamančom, priatelia.

Brentford – Manchester United

Zlé jazyky hovoria že CR6,2 behal proti Norwichu 90 minút a dokázal sa nedotknúť lopty ani raz. Nastúp, pokukaj, kopni penu a máš odrobené, to by chcel každý, na 13 burákov v garáži ale bratm nesmieš tlačiť večer kremeše a obracať v lokdaune borovičku v zavretej krčme. Brentford s najzúrivejším žuvačkárom v trénerskom kresle na planéte je na druhú stranu doslova zjavom sezóny, slovami Laca Brosportbelyo, herný klon Leedsu a Liverpoolu môže dnes doma furt tachykardickým Urinated spokojne nakopnúť pokročilé štádium kognitívnej dizonancie.

Manchester City – Leeds

Šejkovi uspávači hadov vydreli proti pol zápasu oslabeným Vlkom v ostatnom kole všetky body len z penalty, čo modrým miliardárom naďalej chýba najviac je moment prekvapenia, intenzita, efektívnosť a de Bruynova forma spred kovidu. Keď zároveň taký Grealish dokáže z presne siedmich gólových šancí za sebou v intervale dvoch zápasov nepremeniť čo i raz, darmo ho bude Pepe plieskať po našponovaných trencloch, to už nech tam postaví rovno Rudigera. Sorry, mate.

Leeds je naopak brejkové a hádam najbehavejšie mužstvo pod slnkom, ak bude mať Bielsa dosť nasladené kafe a zo dvakrát ujde Raphina, spokojne môžete trhať tikety.

Chelsea – Everton

Najslabší Toffees za celé roky čo pamätám pripomínajú vianočného kapra čakajúceho na ranu z milosti, a tá Tuchelova na Stamford Bridge bude bolieť viac ako cesta pod sukňu na prvom rande. Rudigera už treba konečne začať brať vážne, pokiaľ si ozaj myslíte, že dedoles nevie hrať futbal, tak on ozaj nevie. A v tom je jeho najväčšie nebezpečenstvo.

Liverpool – Newcastle

Vraždenie nemluvňátek na Mersey, kurz na black’n white cez milión. Martin, hoď sa marod. Alebo že Straky poletia domov s kanárom.

S pozdravom že poriadkumilovná frajerka sa nemusí až tak rýchlo spratať a že tá spomínaná cesta pod sukňu môže skončiť aj pod papučou sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko