Sledujte nás

Anglicko

EPL: Máš Kanteho, spievaš ódy, keď ho nemáš, strácaš body

Pamätám, ako sa v londýnskom pube hádali Jack Goff, Ben Dover a Mike Hunt, že kto má najblbšie meno. Len už bars nepamätám, kto vyhral.

Mason Mount - Chelsea
Foto: SITA/AP Photo/Alastair Grant

Pamätám, ako sa v londýnskom pube hádali Jack Goff, Ben Dover a Mike Hunt, že kto má najblbšie meno. Len už bars nepamätám, kto vyhral. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Leeds – Arsenal

Od poslednej nakladačky na Etihad Stadium kukajú miestne Pávy na HBOčku už iba 7 statočných a pijú 7up – viac o futbalovom zázraku z Elland Road ste mohli čítať v predošlom blogu. Dnešný súboj šprintujúcich maratóncov Marcela Bielsu proti londýnskym Gunners sľubuje poriadny futbalový monkeybiznis, vsádzajte na góly na oboch stranách, pri kurzoch na Tipose a štedrom vklade máte Rašiho solárko z ebaja doma už v sobotu. Aj s Bobovým plexi.

Wolverhampton – Chelsea

Máš Kanteho – spievaš ódy, keď ho nemáš – nemáš body. Dva stratili modrí aj proti Evertonu v poslednom kole a keď som čakal, že mi Rudiger po ostatnom blogu pošle aspoň kartičku, podpis a žiadosť o priateľstvo na hejtbuk, tak potom nie, bo sa zas učí robiť koníčky. Aspoň tak píše Daily Mail. Keď na druhú stranu Raulovi v operovanej hlave znova neprepne ako onehdy proti Man City /sorry, mate, toto robil Emil v 14-ich pred bytovkou keď sme hrali o hlinené guľky/ a nedostane za 32 sekúnd dve žlté, Vlky môžu na domácej hrude uhrať aj čosi lepšie než všeobecne tipovaých 0:2. A z Bily cuketa, Rudý ker a Žiješ sú ok, my chceme radšej späť Romela s formou aj jeho vinklami. 

Newcastle – Manchester City

Kým sa pruhovaní z Nových Zámkov stanú najbohatším klubom sveta, najskôr už budú v druhej lige – a to sa môže DúBRAVOka v bráne operených premeniť hoc aj na chobotnicu. Shelvey ešte medzitým párkrát prihrá na gól súperovi, Dara uloví ďalšieho medveďa a Pepe potvrdí, že nie je horolezec. Keď vyštverá na vrchol, už nezlezie dole. Uvidíme.

S povzbudením, že za kanálom je na tom foneticky najhoršie aj tak Daniel Lipšic sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko