Sledujte nás

Anglicko

EPL: Keď príde Boxing day, všetko ide bokom

Keď ale príde Boxing day, šetko ide bokom. Aj medveďku dial-upku. Volajú vianočné pecky spoza lamanč, oh /wel/come on ye faithful!

Chelsea - Wolverhampton, Premier League
Foto: SITA/AP Photo/Rui Vieira

Premet nad kukučím hniezdom, Alenka v riti divov, Smradonosná prasca a Povlak na striebornom nasere sú moje vianočné topky. Keď ale príde Boxing day, šetko ide bokom. Aj medveďku dial-upku. Volajú vianočné pecky spoza lamanč, oh /wel/come on ye faithful!

Tottenham – Crystal Palace

Pre londýnsky Tottenham zatiaľ pod Contem všetko so fart so good, Talian v kresle Spurs v Premier League ešte neprehral a hlavne slušná renesancia Sona a Kanea na hrote operencov nasvedčuje, že sa štatistiky meniť nebudú ani tentoraz. Ak hrajú dvaja to isté, nemusí to byť remíza, dnes ale spokojne môže.

Manchester City – Leicester

Gloriola vedel hrať futbal skôr ako vymysleli loptu a verný heslu lepšie lietať nad realitou ako stroskotať v nej nevidí problém nechať Fodena so stomegovým Grealishom sedieť na lavičke, to v prípade, že borci na tréningu namiesto strečingu rozoberajú Cibulkovej n/ork/ový kožuch z Harrodsu. Leicesterské líšky už neraz vyrabovali šejkovi ropný vrt, ak ale veríte bukmejkrovským klikom na jednotku, Foxes ostanú hladné a Pepe City.

Astol Villa – Chelsea

Glorifikovať Gerrarda po pár úspešných mačoch proti strednému sledu ligy je ako chodiť s ruskou matrioškou, nikdy nevieš ktorá ti dá kopačky. Tuchelovci latentne stratili momentum, drajv a hlavne koncovku, ono v kombinácii so zraneniami a kokovidom ste vlastne radi, že nie ste aj s Rudigerom v tabuľke ešte o patro níž. V každej žene je ale kus svokry, šarm Chelsea vo Villa Parku vyzlečie Stevena doma v obývačke s kovidom donaha.

Berte život s úsmevom, netlačte priveľa aby ste neskončili na obéznej dráhe a dopremierligotania už čoskoro, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko