Sledujte nás

Ostatné športy

Timov športový rok – to najlepšie z 2021

Rok 2021 malo byť 365 dní športovej renesancie po covid party. A treba uznať, že mal fakt grády.

Dohadujem sa s ostatnými v BRO redakcii, že určite urobíme voľajakô sumár športového roka 2zero21. Peťa ani neskúšam, ten už podľa mňa víta Nový rok od Štefana. Ale na inú tému. Vítam kolektív.

Rok 2021 malo byť 365 dní športovej renesancie po covid party. A treba uznať, že mal fakt grády.

Ráno cestou do potravín sa cítim jak Ozzy v najlepších rokoch po koncertoch. Vlečiem seba a potom nohy a včerajšie medovinopunče mi vracajú povestné “i zajtra je deň”. Doobre doobre. Kým vojdem do makosu nemám ani šancu uchytiť košík. Riadny lowkick od staršej pani. Ja som ale celý čas rozmýšľal, že ako poskladam tento článok fakt, ten podrobnejší opis situácie len aby ste si vedeli predstaviť vy, kolektíve.

Kým hľadáte v hornom texte ukrytý odkaz susedovi že nemám doma kosu, spomínam na to, ako začal rok 2021 v šporce. Tuchel sa chytil Chelsea a z tímu čo bol na odpis spravil z ostatných rozpis, veľmi dôkladne. Bravo. Čelza vyhrala i Ligu majstrov. Parada barz.

V lete sa konali presunuté ME, kde pobehali aj naši. Ale viete, s kompaktnosťou à la Tarkovič, ktorú nechápe nikto ani Tarkovič, toho veľa nespravíte. Forza Italia, dobrý turnaj, dobré emócie. Furt mi ľuto Saku.

Leto sa vybombovalo ešte aj skrz Olympiádu. Keby ma vidí editor Stano jak píšem slovo skrz, išla by jedna po prstoch takoi hah. Keď mi toho času písal šéf, že Timo Slovensko bude mať medailu v golfe, ta si viete predstaviť moju riekšn. CO? V GOLFE? SLOVENSKO? Doteraz si to opakujem a furt nechápem. Ale Stew hovorí že načo ti je strach keď nemáš odvahu. Ta to poupravím, že prečo nevyhrať medailu keď vieš držať palicu rovnako jak Tajger.

V tomto momente otváram ABCnews aby som rozšíril svoje vedomosci ale nebudem sa hrať na frajera, priznam jak je. Šak čo. Dodávam NHL Stenlyho pohár (premna bude furt len jeden a to Stan Lee) pre Tampu Bay. Nepozeram už veľmi kolky, takže netuším koľko trojek nasúkali. Dole klobúkom.

Jeseň sa mi páčila, lebo sa povracali diváci na štadióny (dvojzmysel niekedy nedáva zmysel, ibažeby dával). Ale fakt to vyzeralo dobre zas počuť Moooo Salaaah running doooown the wiiing. Ale aj povestné SIUUUUU od CR7 na ľudiplnom a nádejíprázdnom Trafforde.

Messi v PSG nula celých nula celých nula ďalej viete čo nasleduje ale toto je rodinný blog a nie sekcia komentárov na Blahovej stránke. CR7 potiahol United a stáva sa zlatým pravidlom, že kto to druhému góly kope – sám skončí bez roboty (poor OGS).

A samozrejme s príchodom zimnejších mesiacov je našou pýchou Peťa Vlhová. Ledžendery. Jej oddanosť, talent, dynamika na svahu a pokora mi pripomína, že musím už ukončiť tento emočný výlev a ísť sa venovať práci.

Ďakujem kolektívu za čítanie a vnímanie, ďakujem kolegom a Samkovi, že keď sa LM hrá o 18 a ja pošlem 17:40, ta furt sa stihne aj nahodiť. A hlavne buďte zdraví, kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Ostatné športy