Sledujte nás

Futbal

Futbalová sezóna snov, druhá polovica

Vitajte u predikcie najlepšej futbalovej jari života, drahý kolektív.

De Bruyne, Lewandowski, Vinicius - koláž
Foto: SITA

Hodnotenie je furt super. Možno nie až tak v momente, kedy čakáte na efix do aisu. Ale to je už na iné blogy. Vitajte u predikcie najlepšej futbalovej jari života, drahý kolektív.

Na pravo Pilsner mi v hlave Urquell a predomnou tabuľka piatich najsledovanejších a najfutbalovejších súťaží guľatého sveta. Aby som nezabudol, v ušiach Kasabian. Parada barz. Poďme na to.

Premier League

V dobe písania tohto veľdiela spoza nugátových mreží a s opatreniami a lá že zákaz drog na Woodstocku vedie tabuľku PL Manchester Sece. O 11 bodov a 1 zápas v prospech Kloppovcov z Anfieldu. Ale späť na Eastlands. Pepovci sú mašiny a kto im nepraje, je buď Samo z Vranova lebo miluje Chelsea, Samo z Košicoch lebo YNWA (toto inak aj ja celom). Alebo niekto, kto po víkendoch kuka trojboj (ne toten zo Sabaraky, pozn. autora). Keď som pred sezónou predpovedal, že čo ako možno lebo preto, tak som pomyselný piedestál staval na trojici CHELSEA, LIVERPOOL, MCFC. A tak nejak to aj skončí. Kto ktorý? Napíš do komentáru. 🙂

Bundesliga

Jeden by si povedal, že na čo sa o tej nemeckej kopanej vlastne píše. Presne preto je len jeden, lebo nemá šajn. Sorry ombre. Bayern maká čo môže, Dortmund tak po Haalandovski a ostatní? Jak im vyjde týždeň. Masterschalle v Bundeslige vyhrá len Bayern alebo… v tejto sezóne… vlastne verím tomu, že Bayern. Prečo? Lebo kompaktnosť a udržateľnosť. Preto. Geissen Sulík dáva v tomto momente Like.

Ligue 1

Kto čakal niečo iné, môže isť zapnúť Farmu 13X PRO MAX či jak to už chcú nazvať. Paríž podkutý Messiho vplyvom nehrá ani zďaleka svetovo, niekedy ani že parížsky, ale sú prví. Prečo? Lebo ich nemá kto ponaháňať. Hrať priemerne a byť 11 bodov pred ostatnými, that’s Ligue 1 fellaz. Sorry.

La Liga

Prekvapenie aneb neskorý Ježiško prišiel do Barcelony a nikto nič nedostal, pretože všetci boli zlí. Ono keď stratíš hlavu z krku alebo volant z auta, ta ťažko si poradíš. Carlo vrátil Madrid An(a)celotti tabuľky. Bo že tam patria? Dnes už veľmi ťažko určiť kto kam začo a prečo. Ale futbalovo prekvitajú jak každý kvet, o ktorý sa nestarám ja. Vini Jr na pána. Karim Benzema. Toni Kroos. David Alaba… stačí asi. Real vyhrá ligu a ak nie, tak ju proste vyhrá niekto iný. Ale to asi ee, pýtajte sa PeťaŠetriča, on povie istotne.

Ale isto shoutout Sevilla e Betis, muy buen trabajo, amigos.

Serie A

Juve má k dnešnému dňu tak ďaleko od titulu, ako ja od prvej kapitoly diplomovky. Lajnu prebrali ACečko s Interom a futbal sa vrátil do Milána. To ale spravil aj Maurizzio Gucci a jak dopadol. Nechcel som však o tom. Neapol je furt jak Fabia prvej generácie. Odvezie, pobaví, splní účel. Ale na konci dňa na ňu nikto nekukne. A ani nič nevyhrá. Ligu teda isto nie. A viete, prečo má každý rád New York? Lebo Denzel Washington.

Fandite futbalu, pozrite Don’t Look Up a snažte sa ostať negatívni s pozitívnou náladou. Vďaka kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal