Sledujte nás

Anglicko

EPL: Bielsove Pávy v starom lesku a plnom tempe

Taký gól, aký strelil De Bruyne Chelsea dám kedy chcem. Škoda, že iba na U60, raz za život a v telocvični traja proti trom. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Jack Harrison, Leeds United
Foto: SITA/AP Photo/Ian Walton

Taký gól, aký strelil De Bruyne Chelsea dám kedy chcem. Škoda, že iba na U60, raz za život a v telocvični traja proti trom. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Leeds – Newcastle

Bielsove Pávy v ostatnom kole v starom lesku, plnom tempe a pohľadnej kráse, ako vraví borec od mikrofónu na Premier Sport: „Ak vidíte toto, potom že nemilujte Leeds“. Boháči z Newcastlu v zóne zostupu už nesmú s mužstvami devastovanými zraneniami /à la Leeds/ prehrávať, ak ale zahrajú Peacocks to, čo v minulom kole, strelia Dúbravkovi najmenej tri. Na Elland Road Páv versus Straka, kto koho naozaj ošklbe zatiaľ nevie ani /p/ornitológ.

Manchester United – West Ham

Nezáleží na veku, keď si starý – a v prípade CR6,3 navyše furt decko. Dúfam, že mu Kladivári prinesú z východu Londýna aspoň bublifuk, aby mal plačko z Divadla snov čo robiť na lavičke, kde už aspoň mesiac patrí.

Southampton – Manchester City

Mastenica na juhu ostrova prognózuje na St. Mary ďalšiu futbalovú maľovánku a skúsení tipérski supi tušia, že je čas položiť groše na pretrhnutú víťaznú šnúru podľa niektorých už zrejmého futbalového kráľa ostrovov. Kým má ale Pepeho bledomodrá v zostave onoho KDB, určite by som tak nerobil.

Chelsea – Tottenham

Tuchelovcov mi je už ľúto viac ako malého kaliho v Smere, preťaženosť mančaftu, zranenia /hlavne/ oboch krajných obrancov a kokovid priniesli viac menej očakávané – stratu dravosti The Blues z úvodu sezóny. Uťahovačky z Wernera prestali byť vtipné a tie najnovšie namierené na Lukakua takisto nepomáhajú vôbec nikomu. Spurs na druhú stranu vysekal Conte za krátky čas na ich nateraz možný výkonnostný hrot, ak ste videli obrat Tottenhamu na King Power a jeho zaslúžené zmŕtvychvstanie dvakrát v nadstavenom čase, potom ste videli aj prečo je futbal tou najkrajšou vedľajšou vecou v živote – ukazuje ho v inom lesku.

Oba tímy strelia gól. Lukaku. Kane.

Keď Madisona presviedčala učiteľka nech nechá futbal, že sa v ňom uchytí iba jeden z milióna, povedal jej, že on je ten jeden. Vždy nasledujte svoj sen a dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko