Sledujte nás

Anglicko

EPL: Červení diabli pripomínajúci slzy poeta

Futbalisti sú ako prostitútky, ruinujú vlastné telá pre potešenie iných. Keby ale boli všetky bordely ako Premier League, potom tam chcem robiť vyhadzovača.

Ronaldo za Manchester United v zápase FA Cupu
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Futbalisti sú ako prostitútky, ruinujú vlastné telá pre potešenie iných. Keby ale boli všetky bordely ako Premier League, potom tam chcem robiť vyhadzovača. Vitajte znova za lamančom, priatelia.

Manchester United – Southampton

Red Devils naďalej pripomínajú slzy poeta, jeden nikdy nevie kedy padajú od radosti a kedy od plaču. V preklade, že v Divadle polámaných snov už dnes nepopýtaš ani frajerku o ruku, bo ti rovno zlomí tvoju. Južania od svätej Mary idú bomby, ak zopakujú trojgólový výkon z minulého kola proti Spurs, pri kurze 6 na ich pruhované víťazstvo bude v červenom teátri zas neveselo.

Norwich – Manchester City

Grealish už poriadne lezie na nervy, kým kopal za Villu, nosil predovšetkým lepšiu frizúru a hlavne ste ho našli na každej piadi ihriska. Medzi šejkami uja Mansora borec sťaby povolil uzdu sláve i disciplíne a razom je z neho krivácke pánča, čo poriadne nevie čo má hrať. Nik nepopálil za dva ročníky Premier League viac tutovíc ako Jack za desať posledných kôl, pri 1,16 majú dnes Pepeho ropári v každom prípade jedinú povinnosť. Rozbiť súpera jak Robert všetkých okolo na tlačovke Smeru.

Burnley – Liverpool

Dve veci sú vraj nemožné – ukradnúť Antillovi v Pekingu puk a ubrániť v Liverpoole novú Kloppovu posilu s číslom 23. Hombre Diaz. Zviažte mu obe nohy a on vám dá gól z rabony. Zoom in. Na drne ousidera one way traffic za výplatu. Manželkinu.

A hej. V bordeli som bol. Raz v živote. Na kávu za 50 korún. Odvtedy sa venujem futbalu… 🙂

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko