Sledujte nás

Futbal

Futbalisti FC Košice s víťaznou premiérou v novej aréne

Košičania majú za sebou víťazný vstup do jarnej časti, keď na novom trávniku svojej arény dokázali presvedčivo zdolať FC Rohožník.

FC Košice - FC Rohožník 4:0

Dnešným dňom sa v našej druhej najvyššej futbalovej lige odštartovali jarné súboje a sezóna sa tak preklopila do druhej polovice. Úvodný jarný zápas majú za sebou aj hráči FC Košice, ktorí po prvýkrát vybehli na trávnik novučkej Košickej futbalovej arény v súťažnom zápase.

Dnešným súperom Košičanov boli hráči z FC Rohožník – dediny s počtom obyvateľov nepresahujúcim 3 500 v okrese Malacky. No nenechajte sa tým zmiasť. Rohožník dokáže hrať kvalitný futbal a vďaka silným sponzorom má aj dobrú základňu. O body už túto sezónu pritom stihol obrať aj taký Šamorín či vedúcu Podbrezovú. S tou v novembri doma remizoval 1:1, čím zaskočil nejedného fanúšika Železiarov.

Dnes však hneď od úvodného hvizdu bolo jasné, že v zápase bude dominovať domáce VSS. Veď chlapci sa pred divákmi a hlavne na panenskom trávniku chceli ukázať v čo najlepšom svetle. Avšak v prvom polčase žiadna zo šancí (ktorých vôbec nebolo málo) v sieti neskončila a do šatní sa išlo za remízového stavu 0:0.

Košickú futbalovú arénu pokrstil prvým gólom hneď na začiatku druhého polčasu dánsky útočník Marcus Molvadgaard, ku ktorému sa v 60. minúte pridal aj kapitán Erik Pačinda, krátko na to Boris Gáll a ku koncu stretnutia aj Dávid Guba. Po záverečnom hvizde sa tak 1289 fanúšikov na tribúnach radovalo z presvedčivého výsledku 4:0, skvelého pokrstenia arény a istého vkročenia do jarnej časti sezóny.

Na záver mi už neostáva nič iné, len vyjadriť radosť z toho, že Košice majú po dlhých rokoch čakania opäť dôstojný futbalový svätostánok. Verím, že spolu s ním prídu aj kvalitné výsledky na ihrisku a skorý postup do najvyššej ligy, kde tento tím určite patrí.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal