Sledujte nás

Anglicko

Crystal Palace – Manchester City: Večerná futbalová pecka v Selhurst Parku

Nik nevie čo večerná futbalová pecka v Selhurst Parku prinesie, jedno je každopádne isté. Ederson si v strede na lajne zaručene neposedí.

João Cancelo Manchester City
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Nik nevie čo večerná futbalová pecka v Selhurst Parku prinesie, jedno je každopádne isté. Ederson si v strede na lajne zaručene neposedí. Vitajte za lamanč, priatelia.

Kompletne vyrabovať Etihad sa nepodarí tímu mimo prvú šestku hneď tak každý deň a ver bol to práve Palace, ktorý tipérom po prvom dueli dnešných rivalov v sezóne roztrhal sny aj tikety. Pod Vieirom nabral Crystal parádnu fazónu, pohľadný herný display s výrazným zameraním /aj/ na ofenzívu si vychutnáva hlavne Zaha a neskutočný Michael Olise. Zoom in.

Pepe cíti tlak naspýdovaného Liverpoolu, každá strata v dostihoch modrej a červenej bude v nasledujúcich dvoch+ mesiacoch klinická. Nik v lige netrafil konštrukciu súperovej brány viackrát ako City, veriť žeby títo prehrali aj druhý zápas s Eagles v sezóne je trúfalé.

Kurz 10 na domáci erb a 5 na remízu každopádne provokuje. Ak chcete položiť dvacku na Zahu,tak radšej teraz, kým netankujete za 3ečka.  

Dopremierligotania, priatelia. 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko