Sledujte nás

Anglicko

Arsenal – Liverpool: V zemi Albionu je znova horúco

Práve mi volala Dominika nech beriem kožuch a preskúšam s ňou čaču do Let’s dance. Vravím sorry bejbe, večer kope Arteta Kloppa a Klopp Artetu. Nepochopila, ale neva.

Diaz v zápase Liverpool - Brighton
Foto: SITA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Práve mi volala Dominika nech beriem kožuch a preskúšam s ňou čaču do Let’s dance. Vravím sorry bejbe, večer kope Arteta Kloppa a Klopp Artetu. Nepochopila, ale neva. Vy vitajte znova za lamančom, priatelia.

Potom čo City ani na opravák nezlomili v pondelok na Etihade Crystal Palace – veď načo by Silva pálil z dvoch metrov do prázdnej, keď sa dá urobiť ešte jedna „kľučka“ – je v zemi Albionu znova horúco. Ak dnes večer na severe Londýna červená od Mersey udolá mladých Gunners, dostihy o futbalového kráľa ostrovov pustia ozajstnú šťavu.

Stret geneticky štepených ofenzív sľubuje pastvu pre oči a zo dve orosené, kto by už v lige strelil vonku 34 gólov ako Liverpool. Prekonať zároveň Reds vzadu je ako liezť na Makalu bez kyslíka, dá sa, ale málokto to dá dole bez omrzlín a tachykardie. Kolumbijskú barakudu Diaza sme tu spomínali už dvakrát, rodák z Barrancas  je proste megaobjav anglickej futbalovej elity. Ak ste videli aký stret s gólmanom rozchodil v minulom kole po góle, ani ste nemohli uveriť.

Arsenal kope tri posledné duely doma bez prehry, večer na Emirates ale podľahne pretlaku merseyboys 1:2.

Dopremierligotania, priatelia. Ja to idem zatiaľ vyžehliť u Dominiky.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko