Sledujte nás

Anglicko

EPL: Šesťbodový súboj na Temži

Robotu miluje workoholik, pálenku alkoholik, ak sú tu nejakí premierligoholici, potom vitajte pri brosporťáckej minúte spoza lamanč.

Zákrok Alisson, Liverpool - West Ham
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Robotu miluje workoholik, pálenku alkoholik, mačky katolík, ak sú tu nejakí premierligoholici, potom vitajte pri brosporťáckej minúte spoza lamanč, priatelia.

Aston Villa – Arsenal

To, čo stváral 20-ročný brazílčan Gabriel Teodoro Martinelli Silva v drese Gunners proti Liverpoolu v ostatnom kole si dovolil len nejaký Messi v časoch najjagavejšej slávy a potom ešte pár týpkov, ale už len omylom. Dvakrát za osem sekúnd zosmiešniť stelárneho Arnolda na pravej strane Kloppovej obrany, spolu s tým nasadiť husličky ďalšiemu zadákovi a potom už hrať s celým zadným vojom Liverpoolu pojď sem kam deš, to dámy a páni neuvidíte ani v Plačkovej klipe po siedmej vodke z Prednej Hory. Arsenal v renesančnej vlne dnes vo Villa Parku nenápadný favorit pri 2,4, ak severolondýnčania zopakujú spomínaný extraordinárny herný display z Emirates, Gerrard s Coutinhom si po zápase zavesia na krk rezeň, aby sa s nimi doma hral aspoň pes.

Tottenham – West Ham

Meče rinčia na Temži, väzni sedia v Toweri a Kane vešia vinkle na Tottenham Hotspur Stadium. Šesťbodový súboj 48-bodových tímov zo 7., resp. 6. miesta tabuľky vykazuje zdanlivo remízové parametre, kurzové čísla 1,7 versus 4,6 však pýtajú groš na Moyesovo Kladivo. Čo i bez Coufala a bohužiaľ pätu zranivšieho Jarrod Bowena. Neville vraví, že oba tímy strelia gól. Keď, tak Son a Antonio.

S pozdravom ako si userieš tak budeš spať sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko