Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kurzové tutovky na Ostrovoch

Volám minule na Oxford Street hlavného, že v polievke pláve zub. On že “Ukafte!…“ Ach, tie predbrexitové spomienky.

Salah penalta, Liverpool
Foto: SITA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Volám minule na Oxford Street hlavného, že v polievke pláve zub. On že “Ukafte!…“ Ach, tie predbrexitové spomienky. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Liverpool – Watford

Futbalová jednosmerka pri kurzoch 1.12 versus 21, v ktorej červená z Anfield Road vcucne hosťujúce a z ligy vypadávajúce sršne aj so žihadlom už do polčasu. Otázky pred výkopom na Mersey sa volajú Kto, Kedy a Skade, medzinárodný deň milovníkov All in nikdy nevyzeral lepšie.

Burnley – Manchester City

V predposlednom Burnley už ide tiež o život a aj pre Clarets kľúčový, a bohužiaľ zranený Ben Mee vie, že iba pot na drese na prežitie v lige líg stačiť nebude. Proti vedúcemu tímu tabuľky majú dnes borci pána Dychea šancu vyhrať jeden zápas z 13-ich, bledomodrá ekipa šejka z Manchestru kope na povinné tri body pri 1.22. To ale kopali nedávno aj Taliani proti Severnému Macedónsku.

Manchester United – Leicester

Od desiateho Leicestru som definitívne čakal viac ako doterajších 36 bodov v tabuľke, časy keď na King Power Stadium kopal Kante a Mekgajver – toho času v zadnom voji práve Man United – sú ale nenávratne preč. Bookmachri vypísali 1.5 versus 5.6, buď mi niečo ušlo, alebo sa Devils cez repepauzu posilnili o Lewu a zároveň predali onoho McGajvra.

Crystal Palace – Arsenal

Najskvostnejší soker – minimálne papierovo – nás čaká na vlne aprílovej Temže, herná fazóna a pohľadná forma vieirovcov na jednej strane a artetovcov na druhej sľubuje serotonín jak po alpskej lyžovačke s Belluci. Oba tímy strelia gól. A svet stále čaká sa na zrod obrancu, ktorého neopije Zahov dribling.

Keď budete dole, spomeňte si na kalambúr pána Tarkoviča. Nórsko nás nepustilo k hre, ktorá nás bežne charakterizuje.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko