Sledujte nás

Futbal

Miniligový BROsport ťahal proti vedúcemu celku ligy za kratší koniec

Nedeľné ráno už ako obvykle patrilo futbalovej minilige, kde sa náš BROsport tím stretol s momentálne vedúcim tímom ligy Som Košičan.

Miniligový zápas BROsport - Som Košičan

Nedeľné ráno už ako obvykle patrilo futbalovej minilige, kde sa náš BROsport tím stretol s momentálne vedúcim tímom ligy Som Košičan.

Po nie príliš vydarenom vstupe do jarnej časti miniligy a našej pomerne prekvapivej prehre 1:2 proti tímu Expotech sa mierne pomiešalo poradie na popredných priečkach. Dnes sa tak v tabuľke tretí BROsport stretol s vedúcim tímom Som Košičan Josta B.

Náročné podmienky, len pár stupňov nad nulou a sychravé mokré počasie veľmi nepomáhali technickej hre. BROsport sa však po mierne opatrnom začiatku dokázal po peknej akcii a presnému zakončeniu dostať do vedenia. Netrvalo však dlho a po šťastnom odraze od brvna a následnej dorážke vyrovnal tím Som Košičan stav na 1:1, ktorý pretrval až do polčasového hvizdu rozhodcu.

Začiatok druhého polčasu priniesol otvorenú hru a viacero dobrých príležitostí na oboch stranách. Z gólov sa však do konca zápasu tešil už len tím Som Košičan. BROsporťáci šli na záver duelu za stavu 1:3 už do vabanku, kedy vystriedali brankára za hráča v poli, no ani tento ťah na zvrátenie výsledku nestačil. Na záver zápasu svietilo na svetelnej tabuli skóre 1:5 a prvý Som Košičan si tak upevnil vedúce postavenie v tabuľke.

Jarná časť sa však ešte len začala a našich chlapcov čaká ešte veľa dôležitých súbojov. Držíme im palce v boji o celkové prvenstvo!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Futbal