Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov: Kupujte dva televízory

Pokiaľ vás doteraz nebrala Liga šampiónov, teraz začne. Ak nie ste majstri sveta v prepínaní kanálov, kupujte dva televízory alebo štelujte Picture in picture.

Gabriel Jesus, Manchester City
Foto: SITA/P Photo/Dave Thompson

Pokiaľ vás doteraz nebrala Liga šampiónov, teraz začne. Ak nie ste majstri sveta v prepínaní kanálov, kupujte dva televízory alebo štelujte Picture in picture. Bo ako vravia za kanálom, this is when the real game starts.

Benfica – Liverpool

Ťažko som veril, že Benfica zloží Ajax, v Lige majstrov sa ale zázraky dejú častejšie ako vo futbale. Ex premierligisti v dresoch portugalských Eagles Otamendi, Vertonghen či Taarabt vedia najlepšie, že červení od Mersey nie sú Braga, že ich domácu takmer neporaziteľnosť nerieši ani Kloppova žena, a že jeden Nunez vpredu lastovičku nerobí. Ani leto.

Bukmejkrovských 8.7 versus 1.4 je každopádne šancou pre riskomilov, snílkov a tučnopeňažníkov. Liverpool neprehrá. Lebo nevie.

Manchester City – Atlético Madrid

Domiešavač Diego zaparkoval pred Etihadom už včera, Rojiblancos pána Simeoneho po vyradení United vykazujú papierové šance poraziť domácich bruynovcov v jednom zápase z desiatich a veria, že to bude práve dnes. Inak, kto by že nechcel do Mančestru na futbal dvakrát za tri týždne, eh.

Šejkovci vzadu bez Diaza a Walkera, v ofenzíve bez mladého Palmera. Madridskí Felix a Griezmann sú hráči klinického dotyku, pri spomenutých stratách v zadnom voji bledomodrej to ani zďaleka nevidím na kurzovú 1.35ku na domáci erb. Ďalšia šanca pre nadobličkárov a ich adrenalín. Za desať.

Dvanástku do chladničky, manželku na Let’s Dance a zážitoček, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal