Sledujte nás

Futbal

Spoza piva: Štvrťfinále Ligy majstrov, prvý zápas

Máme za sebou prvé zápasy štvrťfinále Ligy majstrov, ktoré priniesli zaujímavý a (ne)pohľadný futbal. Ako to vidia naši experti Spoza piva?

Benzema hattrick v štvrťfinále Ligy majstrov proti Chelsea

Nie je náhoda, že fanúšik Realu sledoval zápas Realu. Postupivší (čekuj to skryté pivo) z toho duelu sa stretne buď s autobusom alebo anglickou verziou tikitakingu. A preto nie je náhoda ani to, že fanúšik Realu sledoval zápas City. A tie zvyšné, no bohužiaľ, tie ani vizuálne ani zostrihy. 

Manchester City – Atlético Madrid

Peťo

Útok vyhráva zápasy, obrana turnaje. Tazaiscedopitu. Betonári všech zemí, vylížte si… šak to poznáte. Rovnako ako všetci poznáme Diega prepnutého vajcodržku Simeoneho. Kto čakal, že Atleti zahrajú ofenzívne galapredstavenie a že zápas bude napĺňať myšlienku „zvíťazí ten, kto dostane menej gólov“, tak by mal volať do brnianskych Černovíc do šaškecu. Jedno lôžko sa tam isto nájde.

Futbalová kakofónia v priamom prenose. A tiež aj futbalové kako. Šmecarina, čo niekedy slávila úspech. Chvalabohu nie v utorok. Vraj máme čakať veľké veci na Wanda Metropolitano. Veľké veci čakám iba od VÍ-ŤA-ZOV aj to len s dodatkom nám z dielne Spoza piva veľmi obľúbeným, či-či-či.

V odvete uvidíme uragán zo strany domácich, ktorí gólovou smršťou pochovajú Jožove nádeje na európsky úspech s peniazmi z Emirátov. A tiež sa Zem začne otáčať do opačnej strany, Pogba už do konca kariéry nezmení účes a ja si už nikdy nedám pivo.

Timo

Sila dvojice Spoza piva je aj v tom, že sme dvaja. Seems logisch. Mančesta Sece som pozrel zo záznamu, lebo som tak nejak tušil, čo od toho môžem čakať. Jeden nahráva viac jak Jakubec a druhý betónuje ešte viac jak Vahostav pred voľbami. Ale výsledok asi férový. 

Chelsea – Real Madrid

Peťo

Nemáš chlopa, nemáš pravdy. Čelza nemá chlopa majiteľa a počas stredajšieho zápasu vyzerali, že nemajú ani tréningy. Vyzerať takto pri tomto tragickom Reale, ktorý keby nemal gološa a Karima, tak hraje asi v strede tabuľky a nie v stredu Ligu majstrov.

Vyhrať na Bernabeu o tri góly bude pre londýnskych sakra ťažké ale určite nie nemožné. Viď naposledy Barcelona (kokos to bola dobrá hanba toto) alebo v Lige majstrov Ajax (a toto bola tiež dobrá blamage). A ak nie, tak sa kompetentní budú môcť sústrediť na predaj klubu, aby bolo na výplaty. A my, ktorí žijeme od výplaty k výplate, sa môžeme tešiť na odvety, pivo a tiež aj Spoza piva. 

Timo

Mega zápas, priateľovia. This is it. Ale že si Bendžo Mendy vybere homeoffice v najmenej vhodný deň sezóny, to som nečakal. Ani vy, priznajte sa. Starboy Havertz korigoval, ale Benzema úradoval. Dole klobúkom pane. A to som myslel, že nechápavým pohľadom typu „Co tu robime?“ na seba kuka len obrana United.  

Keďže Peter má iné programy a videl len 2/4, ďalej idem sólo. Nemaj strachu Petře, to len teraz kus. Promise. Ale k veci…

Benfica – Liverpool 

Benfica má parádny display. Dakedy to bolo iné, v lige sekali bez rozdielu a v Lige majstrov ich vedel pri lepšom dni skoliť aj Trebišov. Pri lisabonskom lepšom som myslel. 

Môžeš mať akúkoľvek formu ombre, keď sa proti tebe postaví Kloppovo zoskúpenie, môžeš skúsiť zázrak, alebo sa zmieriť s prehrou. Benfica sa snažila a nebolo to márne. Už som spomínal meno Darwin Nunez? Určite hej, kukni predošlé Spoza piuka. 1:3 by za starých pravidiel bol divný výsledok, ale dnes to dáva Liverpoolu eso do rukávov. 

Villarreal – Bayern

Hej Timo, jak hral včera Bayern? Pýtalo sa ma vo štvrtok hneď niekoľko známych. Hej prehrali sme a co? Odpovedal som kamennou tvárou, že pohoda. Ako by však povedal exžupan exposlanec expredseda Magián, ani nie, veru nie. Pri Emeryho drezúre skáču levovia (nesom si istý jaké i/y) z ponorky jak delfíny a ich sila proti Goliášom je nespochybniteľná. Ice še pytac do Juventusu, vás oblejú espressom a ohádžu pizzou. 

Villarreal mohol pokojne pridať ešte dva/tri góly, šance na to mali. Každopádne, Bayern zhasol aj proti Salzburgu v osemfinále a doma im sekol. Koľko? 7:1. Kiež by som mohol byť svedkom podobného vývoja. We will see. 

Európska liga a toto druhé celkom fajne. Barca remíza, West Ham remíza, Mourinho zas prehral s nórskym Bodo/Glimt, čo mi príde úplne jak meno postavy z Pána prsteňov. Držte sa, kolektív. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal