Sledujte nás

Anglicko

Manchester City – Liverpool: Súboj dvoch ofenzívne zameraných džentlmenov

Keď ti medveď žerie z ruky, bude ti žrať aj z nohy, keď dnes Pepe prehrá zápas, prehrá i boj o titul o futbalového kráľa Anglicka.

Po rozhovore Joža Raža v českej telke som si myslel, že som videl, a hlavne počul všetko, to som ale netušil, že dedo Benzema trafí hlavou vinkel aj z wecka, že Frank Lampard nevyhrá tombolu ani na plese v Kračunovciach a že na Kloppa v okuliaroch si dnes nespomenie už ani Steve Wonder. Volá šouka kola za lamanč, priatelia.

Dvanásť bodov náskoku v tabuľke je fuč, ono keď trafíš súperove tyče presne 20-krát ako nikto v lige, ani sa nečuduj. Silva i Gundogan strácajú šarm, Jesus nie je snajper pre lídra, Ruben lavíruje mimo hernú prax a aj Grealish ukazoval vo Ville lepšie lýtka ako tie, čo obnažuje na miestnom milionárskom drne. Bruyne podľa vlastných slov v živote nevidel formáciu 0-5-5 ala Atlético, dnes mu ale Červení od Mersey s heslom In Sallah we trust – In Diaz even more vezú na Etihad vlečku úplne opačných herných parametrov. V zápase o šesť bodov Klopp nesmie prehrať, to mu ale pri súčasnej futbalovej fluencii a exhibičnom laufe hrozí veľmi ťažko. City naopak stratili minuloročnú presvedčivosť, pôsobia pretaktizovane, málo živelne, spoliehajú na preprehnanú trpezlivosť, nie moment prekvapenia. Navyše nie je žiadnym tajomstvom, že ak sa Pepe niekoho na ostrovoch ozaj obáva, tak je to Klopp. Nemá totiž na najlepší útok na planéte suficientnú obranu. A to píšem ako čistokrvný guardiolista. Au.

Keď ti medveď žerie z ruky, bude ti žrať aj z nohy, keď dnes Pepe prehrá zápas, prehrá i boj o titul futbalového kráľa Anglicka. Súboj dvoch ofenzívne zameraných džentlmenov, sympošov a mágov v jednom je unikátnou ozdobou víkendu a výstavnou perlou kola. Prajme si divadlo umenia, v ktorom nech vyhrá lepší. Zážitoček, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko