Sledujte nás

Futbal

Spoza piva: Liga majstrov, odvety štvrťfinále

Vitajte pri našom pohľade Spoza piva na to, čo nás čaká v odvetách najlepšej osmičky Ligy majstrov. 

Liga majstrov: Bayern Mníchov - Villareal
Foto: SITA/AP Photo/Alberto Saiz

Sajfa svoju internetovú šouku otvára frázou, že Týždeň sa s týždňom snúbil. V dnešnej dobe by sa za ostatných sedem dní stihli aj rozviesť. Vítam kolektív pri pohľade na to, čo nás čaká v odvetách najlepšej osmičky Ligy majstrov. 

Bayern – Villarreal 

Timo: Príde frajer na diskotresku a drgne do sbskára. Po minulom zápase rozmýšľam, kto je kto. Ale nie, Villarreal je super aj Emery je super. Ale čo robí rozdiel medzi všetkým a Ligov majstrov? Dvojzápas. Tvrdím to roky a pánbožkochráň mojich jungs, že ma o to pripravia. 

Verím, že odveta bude z oboch strán na 120 %, lebo zatiaľ čo Žltá ponorka chce a nemá čo stratiť, Bayern musí a môže stratiť veľmi veľa. Kokos. Utorkové radosci. Ak pôjde písanie diplomovky podľa stanoveného plánu, možno ešte seknem eurko na hendikep pre domácich. Odporúčam. 

Peťo: Dovolím si zareagovať na kolegov prvý riadok. Koľko takých dilinkošov z Vyšnej Voli som videl na bardejovských jarmokoch? Toľko čo vytlačím každé ráno na tlačovom stredisku. A koľko takých dvojzápasov kde andrdog pridzigal prvý zápas a v druhom mu Bayern pridzigal 7 kusov? Alebo iný majster tikitakingu alebo iných hádzanársko-fodbalových oných tých. Šak viete. 

Sumec sumárum či jak sa to hovorí, 4:1 skromný tip a Mr. Gudebening sa može sústrediť na boj o Ligu majstrov pre budúcu sezónu. Bratwursty z Oktoberfestu vidím v semifinále bo inak haňba. I pre mňa.

Real Madrid – Chelsea 

Timo: Tuchelova Chelsea rozmetá Real Madrid, hovorili. Benzema vo forme je lepší jak Benzema bez formy, hovorili. Pravdu mali, pri tom druhom určite. Ale ako píšem vyššie, mágia je v dvojzápase. London calling skončil výsledkom 3:1 a do odvety pôjdu The Blues bez pardónu naplno. 

Ancelotti je trénerom skúseností, Tuchel je trénerom dynamickej príležitosti. Tuchel totiž vie, ako dostať v krátkom čase z tímu najviac a šancu mu bude dvíhať aj alternatíva, že nedá do bránky Kepu (still hurts). Som zvedavý, ako sa s tým popasujú obe strany, pretože Real vie, čo môže čakať a Chelsea vie, čo musí spraviť. Kvalitu na to rozhodne majú. V hlave vsádzam na postup Chelsea. 

Peťo: Opäť si dovolím reagovať na kolegovu vetu, tentokrát poslednú. Najprv mi napíšeš o 23:45, keď normálni pracujúci ľudia už dávno spia a potom napíšeš toto? No hlavne, že drukujem tvojim šmecarom. Ta ďakujem pekne za takú solidaritu.

Tuchel je možno majster neznam čoho, ale možno aj toho čo napísal kolega, hlavne je majster výhovoriek. Že Čelza je vo fyzickej nevýhode oproti Realu, lebo môže striedať celú sezónu len tri kusy narozdiel od Realu, ktorý može päť kusov. Kamaráde, Real strieda dva kusy a aj tie až v čase 80+. Ešte sa nezabudni vyhovárať že budeš hrať na opravovanom štadióne. Lebo už aj takí podobní tu boli pred rokom. Pozdravujem na Anfield.

Atlético Madrid – Manchester City 

Timo: Dovtedy proti Manchestru City brániš, kým gól nedostaneš. S výrokom, ktorý vykresľuje prvé kolo na Etihade, pravdepodobne pôjdu Simeoneho chlapci aj do odvety. Gól dať musia a ako hovorí história, Atlético čaká na chyby súpera, ktoré následne využije. Problémom môže byť, že Guardiolovsko-Cruyffovsky dominantný ballpossesion robí chyby málo, temer vôbec. Poviem to inak – jedna chyba MCFC = jedno pravdivé vyjadrenie Roba Ef. Zhodnoťte.

Peťo: Ďalšia magická noc v Madride? Neznam či v červenobielej časti niekedy taká bola. Teda bola, keď poslali Barcelonu pár rokov dozadu do čičiči. No škoda, že to nebola guardiolova Barcelona, ale dajaká taká už skoro z Wishu. Nie že by som Atletom neveril, ale neverím, lebo hentaku grcku, čo oni predvádzajú s tými hráčmi, to na zaplakanie. Ale nádej tam je. Prečo? Lebo Guardiola. A ten teda vie vymyslieť peknú čičičinu v takýchto zápasoch. 

Budem za vtipného a predpokladám oku lahodiaci ofenzívny futbal z oboch strán s divácky atraktívnym výsledkom 0:0.

Liverpool – Benfica Lisabon 

Timo: Nehovor hop, kým nepreskočíš. Dovolím si prerobiť na Nehovor Klopp, kým nepostúpiš. Síce podobné, ale zbytočné tvrdenie. Pretože ak Klopp a jeho wundašúne mančaft neudrží tento náskok (3:1), bude to sele sle. Ale treba dodať, že ak niekto vie udržať nastavenie a ciele veľmi vysoko, je to práve nemecký mastermind. 

Ak bude predĺženie, za tri dni napíšem 20 strán diplomovky a do troch mesiacov zabehnem polmaratón. Neviem, prečo som dal do oboch „trestov“ trojku. Asi to bude ilu. Hah, we will see. 

Peťo: Zbytočné kolegove hecovačky na konci príspevku. Rovnako ako odveta na Anfielde. Aspoň sebe Benfica zatrénuje, uvidia mesto a pôjdu spokojne naspäť na Kristianovu rodnú hrudu dohrať domácu súťaž.

Najlepšie na písaní diplomovky je to, keď ju máš napísanú a môžeš sa kolegovi smiať, že sa s tým musí trápiť. Tak sa tráp. Ten druhý otvára pivo.

Do skakavenia pri zhodnotení týchto výmyslov.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal