Sledujte nás

Futbal

Manchester City – Liverpool, semifinále FA Cup

Najstaršia futbalová súťaž na svete speje aj v tejto sezóne k svojmu vrcholu, na sakrálnej tráve Wembley kríži meče Guardiola a Klopp.

Súboj Fabinho vs. Foden
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Najstaršia futbalová súťaž na svete speje aj v tejto sezóne k svojmu vrcholu, na sakrálnej tráve Wembley do tretice v sezóne kríži meče Guardiola a Klopp. Vitajte za lamanč, priatelia.

Oba tímy po stredajšom postupe medzi top štvorku Ligy majstrov dnes na Temži na výrazne inej vlne. Ono keď vám na výlete v Madride cestovka Simeone&comp načapuje také Latte, že po nej skončí Foden s bandážovanou hlavou a Bruyne s Walkerom na péenke, ste doma pri peci so ženou radi, že vás taký Savic /čítaj savage/ iba potiahol za cop. Domáca holomajzna v dave na VamDam Metropolitano pískala na bledomodrých už pri pokľaknutí pred výkopom, aby najčistokrvnejší  barbari v svetovom futbale na konci dňa potom znechutili večer i nasledujúci deň polovici lucídnej planéty. Defekované City som v druhom polčase v Madride herne nespoznával, čo sa týka disciplíny ale odznak za oceľové nervy. Šejk dnes značne oslabený a dovolím si tvrdiť, že FA Cup v Londýne Pepe pustí k vode.

Klopp naopak proti Benfike šetril hráčov ako babka na môj hybrid, Liverpool kope prakticky s čerstvým mančaftom a bez jediného vážnejšie zraneného borca. Kým kurz na víťazstvo Reds v minulom kole Premier League lavíroval okolo 3.4, dnes je to 2.8. Aj nestranný Shearer vraví že túta.

Veľkonočná pohárová bitka pod Big Benom mohla ťažko ponúknuť lukratívnejšiu dvojicu, navyše keď dnes jej výsledok už nemôže skončiť 2:2 ako dvakrát naposledy. Šunka, syrek, pivko a parádne si to užime, priatelia. 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal