Sledujte nás

Futbal

Real Madrid – Manchester City, odveta semifinále Ligy majstrov

Streda večer posiela futbalovú planétu do 90+ minútovej kómy a vy srdečne vitajte v Madride, priatelia.

Liga majstrov: Manchester City - Real Madrid, Foden
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Doba je tehotná očakávaním, v Grónsku vyhlásili ďalší štátny sviatok, Kali s Parom požiadali o dve hodky voľna. Streda večer posiela futbalovú planétu do 90+ minútovej kómy a vy srdečne vitajte v Madride, priatelia.

Najkontroverznejším momentom úvodného duelu dnešných sokov na Etihad Stadium /pred týždňom 4:3/ zostáva Benzemova pena, pri ktorej Francúz drzo upanenkoval Edersona a vykopal pre Pusinky výstavne hrateľný výsledok do domácej odvety. Šedá zóna futbalu a jej výklad zakázaného a dovoleného hrania rukou je zložitá vec s kopou priestoru na oba verdikty, pričom arbiter si ten svoj väčšinou obháji, nech už rozhodne akokoľvek. Subjektivizmus sudcu bol aj bude najväčšou slabinou i doménou hry hier. Spýtajte sa takého Ronalda alebo najnovšie napríklad na Slávii.

Najsignifikantnejším hendikepom Man City sa dnes v metropole Španielska javí možná absencia Walkera, borcov ako Aké či Žinčenko spraví Benzema aj na detskom dvore – viď jeho prvú trefu na Eastlands minulý utorok. Pepe tuší, že k šťastiu neexistujú skratky a že taký Fernandinho nemôže do parku svätého Bernabea ani z lavičky. V lige proti Leedsu Guardiola šetril Bruyna, Bernarda i Mahreza, ťah s Grealishom i komediantom Sterlingom mu nemusí nabudúce proti Newcastlu či Ville vyjsť. Večer kopú Skyblues na víťazstvo ktoré nepotrebujú pri 2.09.

Real BOL v prvom stretnutí proti City druhý najlepší na pľaci, dnes už ale nechce, nemôže a nemusí. Nabústovaný ďalším domácim titulom, nespornou výhodou skúseností, famóznym Modricom, či embappeovsky rýchlym Vinícius José Paixão de Oliveira Júniorom hrá na výhru pri 3.3, na postup pri 4.25. Moja mama je guardiolistka, lebo miluje modrú, vy ostatní spoko kričte Vamos amigos. Neublíži vám.

Všetko, čo si viete predstaviť je naozaj, v Madride tak pusťte uzdu slečne fantázii. Lebo Liverpool, City aj Real sú tak báječné mančafty, že už nemusia vyhrať žiadnu trofej, aby to bola aj tak pravda.

Zážitoček, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal