Sledujte nás

Anglicko

EPL: Najfutbalovejšia dvojica pelotónu v klinickom brejku

Užite si ďalšie kolo Premier League, priatelia, nikdy neviete, kedy to bude to vaše posledné.

Gabriel Jesus - Manchester City
Foto: SITA/AP Photo/Dave Thompson

Za lamanč je v lige líg tesne pred jej koncom definitívne v klinickom brejku najfutbalovejšia dvojica pelotónu, ako by teda povedal Jirka Schellinger na moste, hŕŕ na ně…

Newcastle – Liverpool

Do parku u svätého Jamesa prichádza najbrilantnejší Liverpool od založenia červeného klubu na Mersey. Extra tímové novinky žiadne, Maximinovi akurát dovolili futbaloví komisári čelenky už len na nočné tancovačky, miestna modla a stelárny driblér v jednom tak vraj chystá k dredom baranicu od Gucciho. Na severe ríše Wilka Dobyvateľa dnes hra na jednu bránu ala VillaNudareal, pri 0:3 pošle Klopp hore na deviatku autobusára a do brány miestnu biletárku.

Leeds – Manchester City

Bledomodrí od „seté“ pred štadiónom si prajú ďalšiu sedmu v pávej sieti, tu by som ale pozhovel. Dnes domáce vtáky po odchode Bielsu citeľne transformovali herný display a vsadili na až tuctový exhibičný pragmatizmus, spomeňte si na 0:0 proti Crystal Palace. Ak Mahrez a spol nevyužije občasné, ale nateraz furt permanentné diery v obrane borcov z Elland Road, môže byť o titule za kanálom rozhodnuté skôr, ako si v Tescu uvalí tučná teta. To ak si samozrejme dobre pamätám britské idiomy. Eh.

Užite si ďalšie kolo Premier League, priatelia, nikdy neviete, kedy to bude to vaše posledné. A dopremierligotania čoskoro.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko