Sledujte nás

Anglicko

EPL: Dnes všetko alebo nič

Na konci plieska bič, dnes všetko abo nič. Zvalí modrá garda Stevena Gerrarda? A či krachne ropa – vyhrá redka Kloppa?

Jurgen Klopp, Liverpool
Foto: SITA/AP Photo/Frank Augstein

Na konci plieska bič, dnes všetko abo nič. Zvalí modrá garda Stevena Gerrarda? A či krachne ropa – vyhrá redka Kloppa? Vitajte poslednýkrát v sezóne za lamanč, priatelia.

Manchester City – Aston Villa

Za bežných okolností tutovica pri 1.16, tri domáce body a titul futbalového kráľa Albionu ostáva na Etihade, kde nedeľná noc splynie s pondelkovým ránom v robote ma nečakaj. Na Eastlands už teraz horí tráva, pri 1:1 v 91.minúte sa premení na katolíka s pacerkami v ruke aj primátor najfutbalovejšieho mesta na planéte. V prepočte na počet obyvateľov určite. Inu, ako píše písmo, Thy will be done.

Liverpool – Wolves

Červení sú v tabuľke jediný bod za City a doma na Anfield silní jak šluk z kohiby. Pri možnom kikse guardiolovcov doma je tak ich jedinou šancou na titul zlomiť Vlkom tesák, dnes pri nelukratívnych 1.16. Gambleri za milión, bo Salah a Diaz tak spravia už do polčasu.

Všetko trvá len do konca, aj premierligotačky skvelej a dramatickej sezóny 21/22 dospeli v svoj finiš. Verným čitateľom ďakujem za spolubytie, ak pánbožko dá, čítame sa v auguste. Buďte s Brosport pri tom a krásne leto, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko