Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kane udrie z ničoho

Žijeme v dobe, keď opravuješ autokorekt častejšie ako on teba. Frajerke do Birminghamu napíšem, že mám gay fever a ona že go to hello?

Harry Kane v zápase Tottenham - West Ham
Foto: SITA/AP Photo/Frank Augstein

Žijeme v dobe, keď opravuješ autokorekt častejšie ako on teba. Frajerke do Birminghamu napíšem, že mám gay fever a ona že go to hello? Vitajte znova za lamanč, kamaráti.

Man City – Tottenham

Vyhrať ligu s gólmanom à la Ederson je viac, ako dať Kilimandžáro v slipoch a s Chárom na pleciach. Ak to City dokážu, vylepím si Diona Strausa na plafón a s Blahom zakandidujem v petržalskom striptízbare. Ako píše Vlado Goffa, brankár má vedieť chytať, nie kopať nohami.

Pri kadencii útoku Skyblues takisto málokto vidí, že Pepeho obrana je deravá ako ústa starej squaw vo wigwame Inčučunu, Walker je po paralýze, Stones šoféruje otečko, Ake je s Lampteym asi najmenší obranca v lige. Foden hrá navyše zbytočne veľa dozadu a Mahrez pláve v depke bo vie, že 90 minút si zahrá možno ak v FA Cupe. 

Kane udrie z ničoho, vsádzam na jeho trefu.

Liverpool – Wolverhampton

Kto si po Lige majstrov pod Vezuvom ešte do Kloppa nekopol, ešte má šancu, či je to úplne košér pri prirodzenom výpadku a maródke merseyboys, to nechám na vás. Neverte, že s Manem by to bolo výrazne iné, futbal nie je o Mbappém a Maradonovi. Wolves budú hladné, dravé a hlavne odpočinuté, remíza na Anfield Road sa zdá byť lucídnou voľbou kola.

Arsenal – Everton

Tréner Gunners Arteta odohral svojho času za Everton 174 ligových zápasov a strelil v nich 28 gólov, o 14 viac, ako keď hral za Arsenal. Toľko štatistika a história. Mnohí navyše tvrdia, že v Goodisonovom Parku bol fešný Španiel nedocenený „na kriminál“.

Kurzy na Temži dnes s Oodegardom a Ježišovými zázrakmi majú potvrdiť hernú synergiu domáceho erbu.

Crystal Palace – Man United

Ten Hag ešte pred pár dňami kvapkal bradu na dne ringu, United pod jeho direktívou ale prepli z módu Romana Tabak na Elon Musk a dnes idú v Londýne pre ďalšie tri body. Antony. O. M. G.

Dopremierligotania, priatelia. Ozvem sa o pár dní. Dovtedy restaurant in peas.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko