Sledujte nás

Futbal

Dvaja Spoza piva: Liga majstrov, 13. september 2022

Vítame kolektív pri najnovšom mudrovaní dvoch neadekvátnych odborníkov Spoza piva o utorkovej Lige majstrov.

Sadio Mané, Bayern Mníchov
Foto: SITA/AP Photo/Andreas Schaad

Robota zrobena (Timo môže toto písať len za seba), rozhovory spravené, podcast nahraný, Bayern vyhral, pivo chutilo. Toť môj utorok. A teraz k veci, vítam kolektív pri najnovšom mudrovaní dvoch neadekvátnych odborníkov.

Bayern – Barcelona

Timo: Ta čo? Dnes Bayern prehrá? Lewandowski vie jak na nich. Barca má celkom formu. Za ostatné dni som si popočúval dosť. Ale ako vždy hovorím, ukáže sa na ihrisku (vždy jak vždy, no). Prvý polčas bol taký, jak predslov Erika Tomáša, čakáš dačo aspoň priemerne, ale skončí sa to na tri bodky.

Potom to prišlo, dva góliky z kategórie potrebných i zachraňujúcich. Vďaka Božku za ne. Zvyšok zápasu mohol Šavi postaviť koho chcel, Bayern sa poučil z ligy a záver si oddrel podľa stratégie, nie podľa energie. Cvaj cu nul, sechs bodov, ďalšia radosť vo mne.

Peťo: Tento moravský traged sa zase nepoučil a dobil si kreditik vo Fortune za dvacet dukaty. No a samozrejme, že na vlne eufórie a nostalgie (2:8, to bolo…) som veril že padne 3,5+ gólov. Ta jaaaaaaaaaaaaak. Jedine že by ich dala Barcelona do polčasu, čo podľa kiksov a lapsusov domácich bolo aj celkom reálne. A Lewa ukázal, že je srdcom stále v Mníchove a do Barcelony šiel len okupac dzeci k moru bo v Poľsku je žimne a v Mníchove pre istotu neni (to pre geograficky neznalých).

Sečteno a podtrženo, vole. Nič som, nevyhral, Timko je spokojný a Barcelona prehrala. Dva z troch je celkom dobre na taký zápas.

Liverpool – Ajax

T: Forma Liverpoolu sa prirovnáva k našej vláde, ale zabúdajú na jedno, a síce, že Scousers vedia aspoň daco – bavic fodbal. Po fraške spod Vezuvu najodvážnejší pisálkovia z Ostrovov dali na papier, že Klopp to má hopp alebo tropp. Pamätaj, toto je elektro ty obmedzený a tak ďalej, fanúšikovia Rytmusa vedia (takí ešte sú?).

Liverpool vyhral 2:1 a treba povedať, že divákovi predniesol ideál filmového trháku, keď o výhre rozhodol v 89. minúte fest sakra sviatočný strelec, Žoel Matip. Tri body stays na Anfielde, good job, lads.

P: Očakávaná gólová prestrelka. Ibažebyňe. Pildžin fan dajk by si mohol svoje „no hands“ bránenie dať patentovať. Starý klasik ale hovorí, že stačí ak dáš o jeden gól viac ako súper. Pre túto chvíľu teda Klopp ostáva na fleku ale čosi mi hovorí, že do konca sezóny bude objednávať cez Rajenér letenku za Tuchelom.

Leverkusen – Atlético Madrid

T: Nemecký priemer ofenzívneho futbalu proti španielskemu nadpriemeru nudného futbalu. Teda pardon, efektívneho futbalu. Jeden by čakal, že jednoznačná záležitosť jak hlasovanie o vydanie Fica do väzby… achhh… ani nie, veru nie. Leverkusen stavil na to, čo vie v podobných zápasoch najlepšie – skúsiť či vyjde a ak ee, tak keine panik Titanik.

Držať proti Atléticu čisté konto 90+ minút je furt lepšie, jak držať balónik pri Radičovej a byť ticho. Andrich + Diaby a hľa, 2:0 pre domáce levy prepchaté farmaceutikami lebo však ide jeseň, neriskuj pleseň. Ako povedal pán Olivander Harrymu v jednotke, zaujímavé, veľmi zaujímavé.

P: Taký šmecarsky zápas som nemal v pláne sledovať a ani sa vyjadrovať. Lebo Atlético. Šmecarina. Skôr by som dal do pozornosti nevhodné sexuálne správanie hráčov Brúgg v Porte, kde si dovolili štyri nevhodnosti na domácich portských drakov. Čo však bolo horšie, a to hlavne pre moje tipovanie, bol druhý zápas v Portugalsku. V Lisabone sa Tono Conte asi nemal s kým hádať a tak jeho sliepky len hrabali na mieste a mne obsrali aj druhý tiket. Môžem kakať taký totenam.

Nikdy nie je tak zle aby nemohlo byť horšie. Ešte stále možeš pozerať Európsku ligu alebo Konfe… ale šak to je jedno.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal