Sledujte nás

Futbal

Futbalové mudrovanie aj spoločenské podpichovanie: Predstavujeme podcast Spoza piva 

Predstavujeme vám náš nový podcast Spoza piva, v ktorom vás chceme baviť tým, čo baví nás.

Spoza piva - podcast

Mnoho ľudí už dávno nebaví ísť do stánku a kúpiť si printovú verziu časáku. Pomaly ich nebaví ani čítať z displejov, nie to ešte pozerať a zamestnávať oči. Baví ich počúvať a pri tom robiť čokoľvek, čo široká škála atrakcie zvanej život ponúka. Výsledkom spomenutých premenných je jedine podcast. A že ktorý? Presne tak, ten Spoza piva. 

Písal sa 24. júl tohto leta a do mesendžera mi vo večerných hodinách priletela tá najkratšia a najefektívnejšia správa, na ktorú moja kreatívno-lenivá duša čakala. „Nezaložíme podcast?“ znelo od Sama. Trvalo mi 17 minút, aby som odpísal, síce zavádzajúcu, ale pritom aj tepelne zafarbenú odpoveď v znení „Som len tvoj.“ 

Neviem či prešiel týždeň od osudovej konzervácie a my sme už (dobre, Samo vybaveu, ja som buď odudral alebo odobril) mali dohodnuté témy, ideu, cieľovku, dĺžku epizódy (Samo tu sa zasmej) a technické pokrytie projektu, ktorý nám prirástol k srdcu rýchlejšie, než pucipajtáši z Kulturblogu Romane Tabak.

Cieľovka bola istá, a síce, že každý, kto má rád futbalek a srandu. Hlavné ideas? Nepoučovať a nevymýšľať ceplu vodu, lebo toho je už neúrekom. Čo chceme? Zabaviť, priniesť fakty, predstaviť každodenné futbalovo-spoločenské udalosci a hlavne sa baviť tým, čo baví nás. 

Dobre som sa opusciu. Každopádne, dnes v stredu 14. septembra vyšla na platforme Spotify naša už druhá epizóda. Píšem druhá, lebo po celej ceste je to pre nás, ako by v Dolných Krpáčovciach povedaľi, ečívment. 

Vypočujte, zhodnoťte, komentujte, majte výhrady a hlavne sa majte pekne. Tu hodí Samko aj link, kde máme načapované dve epizódy. 

Čoskoro znova, čoskoro s novinkami, keď to budeš čítať, mám ťa rád, mami. Repovým tónom sa lúčim. Na zdravie priatelia, viac v podcaste Spoza piva.

Sledujte nás aj na Instagrame

Instagram podcastu Spoza piva

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
1 komentár

1 komentár

  1. Anonym

    15. septembra 2022 at 9:08

    Parada!! Dobrý prehľad zábavné idete!!!

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal