Sledujte nás

Anglicko

EPL: Leicester zrelý na uterák

Šesť zápasov – jeden bod? To pivkári z Javoriny Malcov u nás za humnom majú po piatich dva…

Brendan Rodgers - Leicester
Foto: SITA/Steven Paston/PA via AP

Žijeme v dobe, keď opravuješ autokorekt častejšie ako on teba. Frajerke do Birminghamu napíšeš, že máš gay fever a ona že go to hello. Vitajte znova za lamanč, kamaráti.

Wolverhampton – Man City

Vyhrať ligu s gólmanom ako Ederson bude viac ako dať Kilimandžáro v slipoch a s Chárom na pleciach, ak to City dokážu, vylepím si cumeľ Diona Strausa na plafón a s Blahom zakandidujem v petržalskom striptízbare. Pri kadencii útoku skyblues málokto vidí, že obrana City je deravá ako ústa starej squaw vo wigwame Inčučunu. Walker lavíruje v paralýze, Stones ligomajstrová bomba nebomba šoféruje otečko, Foden hrá nečakane veľa dozadu, Mahreza kopajúceho v depke, vediac že 90 minút si zahrá možno tak v FA cupe, doslova nespoznávam. Haalandove čaro spočíva hlavne v tom, že dokáže byť letálny aj keď pri neohrabanosti nespraví za zápas kľučku. Ofenzívou klonované Wolves strelia gól, bohatší spoko stavte na dva.

Tottenham – Leicester

Šesť zápasov – jeden bod, to pivkári z Javoriny Malcov u nás za humnom majú po piatich dva. Leicester bol už pred týždňom na uterák, ono aj u Vardyho platí, že mladosť nekúpiš, starobu nepredáš. Gólman Schmeichel sa po desiatich rokoch v líščom kožuchu rozhodol pre novú výzvu a s jeho odchodom z Leicestru sa borci od King Power Stadium sťaby karmicky rozsypali. Posledný tím tabuľky a God save the Roger. Na trefu Kanea na Temži vsadila moja babka snoubord.

Brentford – Arsenal

Na západe /Londýna/ nič nového, domáci kouč Tomi Frank zhltne kompulzórnych 23 žuvačiek za 89 minút a v deväťdesiatprvej skončí mestská fackovačka po hlavičke Ivana Toneyho klasickou deľbou bodov. Gól hostí k pravej tyči. Jesus.

Dopremierligotania, priatelia. Ozvem sa o pár dní. Dovtedy restaurant in peas.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko