Sledujte nás

Futbal

Vo Fortuna lige je na programe derby medzi dvoma najväčšími a odvekými rivalmi

Celá slovenská futbalová verejnosť je upriamená na nedeľňajšie derby medzi trnavským Spartakom a bratislavským Slovanom.

Slovan Bratislava - DAC Dunajská Streda, Fortuna liga
Foto: SITA/Jana Birošová

Celá slovenská futbalová verejnosť je upriamená na nedeľňajšie derby medzi dvoma najväčšími a odvekými rivalmi – trnavským Spartakom a bratislavským Slovanom.

Začnem Slovanom – potupná, ale mnohými očakávaná prehra v Arménsku a „vyvodené dôsledky“ pravdepodobne neovplyvnia mentalitu a nastavenie klubu. Derby je však o niečom inom a má svoj špecifický nádych, a tak má Slovan šancu napraviť svoju (už dosť dlho) stratenú reputáciu.

Proti však bude Trnava, ktorá (konečne) predvádza ako-tak sledovateľnú hru až na to najdôležitejšie – strieľanie gólov. Napriek tomu je hlásená, na slovenské pomery, veľmi dobrá kulisa, a tak sa určite máme na čo tešiť. Pochopiteľne ide o rizikový zápas, ale všetci dúfame, že sa 13. minúta znovu nestane osudnou a každý futbalový divák si príde na svoje a uvidíme nefalšovanú reklamu na futbal.

Trnava to doma vie, dokonca tam občas strelí aj ten žiadaný gól. Môj tip – Spartak 2:1 Slovan, poprípade Spartak 1:0 Slovan alebo neviem, jednoducho Trnava vyhrá.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal