Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: Azerbajdžan je pre nás ťažký súper, taká je realita

Vítame kolektív pri stretnutí národných sklamaní futbalového typu.

Slovensko - Azerbajdžan, Liga národov
Foto: SITA/Martin Medňanský

Počuli ste príhodu, jak jeden tréner balil v bare babu tri hodziny a potom mu ju prebral týpek, čo s ňou kecal päť minút? Ja som počul, a dnes aj videl. Vítam kolektív pri stretnutí národných sklamaní futbalového typu. Aj Peťa, zaslúži si privítanie.

T: Azerbajdžan bol pre mňa futbalovo stále na úrovni asi jak… možno jak Azerbajdžan. Stretnutie našich s nimi som teda bral tak, že jooj ta šak tí, čo nehrajú, si vyskúšajú, pôjde im a bude lepšie. Zabudni.

Vo štvrtok sme privítali hentých v Trnave a mal to byť veľkolepý začiatok novej éry pod Calzonom. Jedno calzone prego, sorry spieklo sa. Videl som. Slovenský tím prehral, na čom nie je nič tak devastujúce ako to, ako prehral. Vyhrali sme na držanie lopty i strely i krajšie dresy i lepšie účesy. Na toto sa nehrá už ani v Nižnom Mirošove, ombre. Chabý, laxný a po peťovsky „šmecarsky“ výkon len ukázal to, kde sa náš repre futbal momentálne nachádza.

Rody kričal SKÁČ a ja som rozumel, že JA… Toto povedal kapitán Milan Š., toho času chcený aj PSG či Čelzí. Čo k tomu… Skloniť hlavu pri centre do vápna ako stopér je tak zlé… ako skloniť hlavu pri centre do vápna ako stopér.

Dakto písal, že sme pohoreli… My sme na tutovku zhoreli. A Pánbožko nás ochraňuj, že to bude ako v tom porekadle, že už môže byť len lepšie. Uvidzíme.

P: Najlepšie na slovenskej futbalovej repre je, že si možeš zakvietikovať aj keď vyhrajú. Alebo aj keď prehrajú. Ako dnes. S Azerbajdžanom. A-ZER-BAJ-DŽA-NOM! Slovami Rada Procházku, vám musí chalani… ale fakt, vám musí kvietikovať.

Otvorím internety a tam Kazachstan, čo má dobrý len futsal (aj to kvoli naturalizovaným Brazilčanom), že vyhráva našu skupinu a tak dobře, nová prekladaná pizza (Calzone) omladí, vymyslí. Kámo… Jirka? Fakt? S inžinierskym výpočtom a bulharským koeficientom 12,5 minúty na zápas v českej Fortuna lige. V repre základ. Pasuje do koncepcie? V takom prípade asi aj ja a to po dvoch operáciach križaku v kolene. Jirka povedal, že v druhom polčase sme hrali dobrý futbal (viem iba z počutia). Tak teda dobre, asi iný repre zraz.

A taká poznámka, v ktorom mužstve stopér neberie hlavu, lebo brankár kričí „SKÁČ“? Opäť si pomožem slovami sudcu z Luxembu… jaj do pi… prepáč Rado: Vám musí kvietikovať chalani, musí kvietikovať.

PS1: Ďakujem za privítanie, nebolo to v pláne.

PS2: Toto nebola šmecarina… iba že by bola.

PS3: V Mirošove še už fotbal nebavi. Aspoň co ja znam.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal