Sledujte nás

Anglicko

EPL: Na dobrý futbal sú potrební vždy dvaja

Na dobrý futbal sú potrební vždy dvaja. Aj na zlý, no ten nám dnes na Ostrovoch v žiadnom prípade nehrozí.

Sterling v zápase Crystal Palace - Chelsea
Foto: SITA/AP Photo/David Cliff

Na dobrý futbal sú potrební vždy dvaja. Aj na zlý, no ten nám dnes v žiadnom prípade nehrozí. Vitajte za lamanč, priatelia.

Nottingham – Liverpool

Keď si chudobný, nie je to hanba, je to len nepríjemé, „žiadna šunka z lesa“ z posledného schodíka tabuľky padne doma pod nabrúsenými vidličkami od Mersey pri 1,27. Nuneza trápi po poslednom kole natrhnutý stehenný snopec, aj s ním ale najskôr natrhne domácim sieť v pravom vinkli. Kurz 23, že joker Fundajk rozdupe penaltyho biely bod aj v Nottinghame. S rukami vzad ako my na zedéške v 75tom.

Man City – Brighton

Brighton zdanlivo stráca šmrnc, synergiu aj esprit, hľadať spomenuté atribúty zrovna na Etihad Stadium bude ťažšie ako prežiť s frajerkou za ruku tri hodiny na košickej opere s Don Džovanym. Odvaha nie je položiť desať ečiek na Seaguls pri kurze 15, odvaha je prežiť tú operu s Romanou Tabak ako ja včera. Kua.

Chelsea – Man United

Na SW6 London podľa miestnych pundits vyšívaná remízka 1:1. Potter neprehrá, Sterling sa nepomýli. Taktiež platí, že mladosť nekúpiš, starobu nepredáš. Vyhoďte všetky hračky z kočíka a spýtajte sa ceerka 7.

Tottenham – Newcastle

Nečakal som prehru Spurs proti United, keby ale v živote neexistovali neočakávané veci, som dva roky ženatý, viem opraviť plynový kotol a kupujem Kulyho cédečka. Magpies neprehrali šesť zápasov za sebou, mať v zostave zraneného Allan Saint-Maximina, aj moja babka povie, že neprehrajú ani dnes na severe hlavného mesta sveta. Kurzy 2 versus 3 a pol, dáme remízku. Oba tímy strelia gól.

Ak ste ešte neurobili kamaut, hoďte aspoň aut a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko