Sledujte nás

Futbal

V Katare pri bare, časť ôsma

V Belgicku objavili pred rokmi antikoncepciu a zarazený futbalový svet špekuluje, či čo to debruynovci nespolkli aj v Katare.

De Bruyne, Belgicko - Maroko, MS vo futbale 2022
Foto: SITA/AP Photo/Manu Fernandez

Mbappemu sa konečne objavila guľôčka potu na čele, Schmeichelovi štyri kilká pod dresom, Saudom rolsroyska pred bungalovom a Richarlisonovi  4mio zbrusunových ctiteľov na insta. Za jeden kop, nah. Ešte tú selfu s tetou Belousovou v ruskom croptope a môžem jutre vysmiaty do roboty.

Vo Vatikáne už chystal František bolestný ruženec a miestny Boeing s miliardovým nákladom pomaly bral smer južná Amerika, keď sa v ďalšej paródii na futbal z ničoho nič zjavil Messiaš. A spasil najslabší výber Argentíny od čias Cesara Menottiho pred ďalším lapsusom. Zatiaľ. Pavel Kuka vraví, že futbal už keď nie je pekný, aspoň je zmysluplný. Bielsa oponuje – radšej vypadnem zo skupiny s ofenzívnou modernou, než vyhrám Európu ala Grécko 2004. Vyber si.

Kostarika v závere kvalifikácie na Katar zabetónovala pred bránou kamión 0-0-11 a zahrabaná vo vápne prežila ataky trikrát ofenzívnejšieho Nového Zélandu. Potom dorazila na Arabský polostrov, natočila španielsku verziu Sedem statočných a v ďalšej futbaloidnej kóme zvalila jednou aj jedinou strelou nečakane spomalených Samurajov. Sajonara, ukážte tiket.

V Belgicku objavili pred rokmi antikoncepciu a zarazený futbalový svet špekuluje, či čo to debruynovci nespolkli aj v Katare. Nech Žijech Maroko. Jožko Harničar chcel veršovanku, pačisa.

Ceče sopeľ po saku
Belgicko mam na haku
Jag strašaky do maku
Kopu krizu dajaku
Chce to naboj do praku
Plače Romel Lukaku
Daj mi labdu dofaku
Šicko je tu nakaku!

Dokatarovania, أصدقاء.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal