Sledujte nás

Anglicko

EPL: Keď príde Boxing day, všetko ide bokom

Premet nad kukučím hniezdom, Alenka v riti divov, Tri oriešky pre bobaľku, Smradonosná prasca a Povlak na striebornom nasere sú moje vianočné topky.

Salah v zápase Liverpool - Man City, Carabao Cup
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Premet nad kukučím hniezdom, Alenka v riti divov, Tri oriešky pre bobaľku, Smradonosná prasca a Povlak na striebornom nasere sú moje vianočné topky. Keď ale príde Boxing day, šetko ide bokom. Oh /wel/come on ye faithful, vitaj znova za lamanč, kámo.

Brentford – Tottenham

Futbalový tranzit z Kataru na ostrovy Wilka Dobyvateľa prežil pád vlády, teploty, Benzemu, i Igora, či padnú aj domáce Bees proti Kohútom rozhoduj pri 3.8 versus 2. Na Vianoce a po dlhej ligovej prestávke je ale aj na Temži všetko možné, radšej nevsádzaj.

Leicester – Newcastle

V životnej forme lapajúceho Popea do brány Southgate v Katare nepustil, keby tak bol ale spravil, prvý francúzsky gól dnes brankár hostí zaručene chytí. A Kanea by nezosmiešňovala polovica planéty. Newcastle chce titul, Pope dva kusy nedostane. Ak to riskneš, potom 3,2 versus 2,2.

Aston Villa – Liverpool

Najprv ponúkaš blížiacemu sa Holanďanovi pred penaltou loptu a meter pred ním mu ju hodíš pod nos, potom si Zlatú rukavicu prikladáš na lobogoň pod trenclami ako úchyl, aby si nakoniec ponižoval Mbappeho, ktorý ti strelil vo finále MS štyri góly. Martinez je pre mňa najväčšie sklamanie šampionátu, byť slávnejší skrz svoje gestá ako skrz titul majstra sveta nedokáže hneď tak hocikto. Dnes vo Villa Parku 4,4 versus 1,7, karma si počká, Reds neprehrajú.

Arsenal – West Ham

Stratiť Ježiša je tragédia v Biblii, v živote aj v londýnskom mančafte, zlé jazyky tvrdia, že líder z Arsenalu práve dojazdil. Bitka pod Big Benom pri 1,5 versus 6,5 neistá jak rande s matrioškou, nikdy nevieš, ktorá ti dá kopačky. Neprehra Arsenal.

S pozdravom v každej žene je kus svokry a v každom tipe tretina pravdy sa s tebou lúčim a dopremierligotania už čoskoro, priateľu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko