Sledujte nás

Anglicko

Leeds – Man City: Duel sľubuje góly, góly a góly

Gloriola vedel hrať futbal skôr ako vymysleli loptu, tipu Chrisa Suttona 0:4 sa na Elland Road smeje každopádne aj biletárka Emily.

Haaland, Man City - Liverpool
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Gloriola vedel hrať futbal skôr ako vymysleli loptu, tipu Chrisa Suttona 0:4 sa na Elland Road smeje každopádne aj biletárka Emily. Vitajte na rieke Aire a znova raz za lamanč, priatelia.

Skyblues vybehnú v stredu večer bez Rubena Diasa aj Kalvin Phillipsa, časy keď borec kopol do kovadliny a tá hodila iskru sú nateraz preč. Celkom by ma tiež zaujímalo, koľko kiliek musí mať taký Cityzen naviac, aby ho Pepe škrtol a povedal, že prišiel z Kataru „overweight“.

V trinástich premierligových zápasoch kopol Haaland toľko gólov, čo jeho otec Alf-Inge v 181, výhry City 7:0 a 4:0 nad Whites z minulej sezóny odrážajú súčasné kurzy 9,4 versus 1,3. Guardiolovci pôsobili už v Carabao Cupe proti Liverpoolu tak silní, že by porazili aj sami seba, pri inkarnovanej ofenzíve Peacocks ale vyzerá stávka na nimi strelený gól ako dobrá value for money.

Duel sľubuje góly, góly a góly, tešte sa. A netlačte priveľa, aby ste aj vy neskončili na obéznej dráhe, priatelia. Dopremierligotania čoskoro.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko