Sledujte nás

Anglicko

EPL: Odteraz budem k United predpojatý

Ako hovorí Garth Crooks, koč s koňmi práve prerazil brány zákonov futbalu a otvoril pravidlám ofsajdu úplne nové horizonty.

Man United - Man City, Premier League
Foto: SITA/AP Photo/Dave Thompson

Ako hovorí Garth Crooks, koč s koňmi práve prerazil brány zákonov futbalu a otvoril pravidlám ofsajdu úplne nové horizonty. A obyčajného smrteľníka môže ťažko dačo nas-ať viac ako fakt, že nie že jeden zápas, ale i celý boj o titul rozhodol práve taký gól, aký padol naposledy v Divadle snov. Fk a dk.

Crystal Palace – Man United

Odteraz budem k United predpojatý, spoko šmaraj kameňom. Borci Ten Haga u mňa stratili poslednú štipku sympatií, to pri všej úcte k práci holandského kouča. Stačí si spomenúť na Antonyho, či uplačkaného Bruna hajpujúceho rozhodcu kompletne pustiaceho do trenok a budím sa o tretej ráno aj so zakrvaveným hemoroidom po čipku. Kecy We are back, Tell them I´ll fix it, Manchester is red a podobný bulšit nech si červení nechajú doma pre svokru s kovidom, celý svet videl, KTO a AKO rozhodol zápas. Pri 4,5 versus 1,8 želám karme kardiálne dokefať Diablov v najhorúcejšom pekle. Fk a dk.

Man City – Tottenham

Jo, who cares about PL now, Pep is right, eh. Boj o ligu stratil šťavu už v polovici januára, sťahuj akty Romany Tabak, špor na motorku na Dakar alebo si zaves na krk rezeň, aby sa s tebou hral aspoň susedov pes. Zápas obrov mimo formu na Eastlands tipuj pri 1,3 versus 8,7. Kane strelí na Etihad obligatórny gól a aspoň na severe Londýna zavládne optimizmus. Bo ten bol vraj vždy záchrancom ľudstva.

Fk a dk. Dopremierligotania, priateľu.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko